mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 12.08.2022 10:12:21

Znan razplet 'tretjega polčasa' večnega derbija v Ljudskem vrtu ...

Grega Wernig
Disciplinski sodnik NZS je imel kar nekaj dela.

Disciplinski sodnik NZS je razkril kazni po tekmah četrtega prvenstvenega kroga, največ se je ukvarjal z večnim derbijem v Ljudskem vrtu, ki ga je z 2:0 dobila Olimpija. In če se malce pošalimo, je tudi 'tretji polčas' pripadel Ljubljančanom, ki jih je Boštjan Jeglič kaznoval s 3400 evri. Ker zeleno-beli niso zagotovili igralca za izjavo med polčasom v televizijskem prenosu, bodo odšteli 250 evrov, 3150 evrov pa zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev. 'Večkratno žaljivo skandiranje, večkratno prižiganje bakel, metanje bakel na igrišče, povzročitev prekinitve tekme, metanje stolov na igrišče po tekmi,' so naštete kršitve, ob katerih je bila upoštevana predkaznovanost, prav tako kot olajševalna okoliščina zaradi pisne izjave kluba.

Mariborčani bodo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev plačali 2800 evrov, v kar je všteto večkratno žaljivo skandiranje, večkratno prižiganje bakel ter metanje vžigalnika, kozarca in plastenk ob rob igrišča, tudi v primeru vijoličastih je bila upoštevana predkaznovanost.

Tudi navijači Gorice so se vedli nešportno, zaradi česar so štirikratni prvaki ob 800 evrov (prižiganje večjega števila bakel, metanje bakel v ograjeno območje navijačev nasprotne ekipe, metanje plastičnih kozarcev), pisno izjavo kluba je Boštjan Jeglič upošteval kot olajševalno okoliščino.

Članki iz rubrike