Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
23 12.08.2022 12:02:12

Kakšni strahopetci: Ne boste verjeli, kaj so naredili pri Mariboru po porazu v Helsinkih

Grega Wernig
To pa je strahopetno.

Pred vsako tekmo, najsi gre za prvenstveno, pokalno ali evropsko, pri Mariboru organizirajo novinarsko konferenco, na kateri predstavijo svoja pričakovanja pred prihajajočim obračunom. 

Zdaj so se v vijoličastem taboru odločili, da to tradicijo spremenijo. Pred tekmo z Domžalami namreč niso sklicali novinarske konference, pod pretvezo, da so pozno sinoči prišli domov iz Helsinkov in da bodo imeli danes pozno zvečer trening. Namesto novinarske konference so pri Mariboru predstavnikom medijev včeraj zvečer poslali kratka pogovora z Radovanom Karanovićem in Žanom Vipotnikom, ki ju je opravil neuradni klubski piarovec Dejan Vedlin, ki je na vsak način poskušal, skupaj z mariborskim trenerjem in nogometašem, najti opravičila za za blamažo v finski prestolnici. 



Piar služba Maribora v zadnjem času počne zares nerazumljive stvari. Po eni izmed tekem tako denimo na voljo za izjavo ni bil noben nogometaš, kar je bila v preteklosti stalna praksa. Po večnem derbiju je na novinarsko konferenco prišel novinec Andraž Žinič namesto katerega od bolj izkušenih staroselcev. Pred povratno tekmo s Helsinki je bil na voljo še en prišlek, Vladan Vidaković, namesto katerega od bolj izkušenih staroselcev. Po blamaži v Helsinkih je izjavo dal mladi Žan Vipotnik namesto katerega od bolj izkušenih staroselcev. Vidite vzorec, kajne? 

Danes dopoldan so pri Mariboru novinarjem poslali nov mail z dvema zvočnima izjavama, Radovana Karanovića in Nemanje Mitrovića, ki sta govorila tudi o prihajajočem dvoboju z Domžalami. Skrivanje pred mediji, skrivanje pred javnostjo po novi sramotni predstavi, je zelo strahopetno dejanje ...

Značke: maribor, helsinki

Članki iz rubrike