kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 12.08.2022 09:47:27

Sloviti trener Cluja povsem poklapan pred dvobojem z Mariborom: Zelo sem žalosten!

Profimedia
Po porazu s HJK Helsinki v tretjem krogu kvalifikacij za ligo Europa zdaj Mariborčane v zadnjem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo čaka obračun s Clujem.

Romuni so v tretjem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo izločili Šahtjor Soligors, dvoboj z Belorusi pa je odločil zgolj en zadetek. Na prvi tekmi je bilo 0:0, povratno pa je Cluj pred svojimi navijači dobil z 1:0, pod edini zadetek se je v 37. minuti podpisal španski napadalec Jefte Betancor.
Cluj s klopi vodi nekdanji romunski reprezentant Dan Petrescu, ki je v dresu z državnim grbom na prsih odigral 95 tekem in zabil 12 golov. Petrescu pa pred dvobojem z Mariborom nima mirnega spanca, še več, povsem je poklapan. "Imam slabo novico, zelo slab novico, Gabriel Debeljuh se je poškodoval in mislim, da bomo za daljše obdobje ostali brez njega. Kolikor sem razumel, bo z nogometnih zelenic odsoten pol leta. Zato tudi po zmagi ne morem biti zadovoljen. Zelo, zelo težko bo nadomestiti našega strelca, še posebej zdaj, ko je skoraj nemogoče najti napadalca. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, a dejstvo je, da smo v napadu zelo podhranjeni," je dejal trener Cluja.
Sicer pa Petrescu pravi, da dobro pozna Mariborčane, saj jih je spremljal na dveh tekmah s Šahtjarjem v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov.

Članki iz rubrike