stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

rb
rb
0 27.05.2022 10:42:23

Bo Slaviša Stojanović sedel na klop Domžal? Izvršni direktor pojasnjuje, kaj se dogaja

Domen Jančič
Ob Kamniški Bistrici še niso ustoličili novega trenerja. Oziroma starega. Dvakratni prvaki s Slavišo Stojanovićem še niso podpisali pogodbe, toda zdi se, da se bo to kljub nekaterim drugačnim namigovanjem zgodilo že zelo kmalu.

Matej Oražem je v oddaji Pod prečko na Sportklubu že pred časom razkril, da so dvakratni prvaki tik pred sklenitvijo dogovora o vnovičnem sodelovanju s Slavišo Stojanovićem. Takrat je bil še športni direktor dvakratnih prvakov, medtem je v vlogi izvršnega direktorja, po koncu igralske kariere pa je v njegove čevlje stopil Senijad Ibričić.

Zdelo se je, da do podpisa pogodbe manjkajo le formalnosti, toda vmes se je vse skupaj kar precej zavleklo in ob Kamniški Bistrici naslednika Dejana Djuranovića še vedno niso potrdili. "Takoj ko bomo to storili, bomo o tem obvestili javnost," se je Matej Oražem ob našem klicu najprej prelevil v diplomata.
V preteklih dneh je bilo slišati marsikaj, pojavljati so se začela raznorazna namigovanja. Precej glasna so tudi takšna, da naj se nekdanji selektor slovenske reprezentance vendarle ne bi vrnil na 'kraj zločina'. Ker da so njegove posamezne zahteve menda takšne, da jih rumena družina preprosto ne more uresničiti. Je potemtakem sploh še v igri, kaj se zapleta? "Še vedno je v igri, a kot sem povedal že takrat v oddaji, moramo določene stvari še urediti. V preteklih dneh Slaviše Stojanovića ni bilo v Sloveniji, zato smo morali na nekatere zadeve malce počakati," se je odzval izvršni direktor Domžal in napovedal, da na razplet zgodbe ne bi smeli čakati predolgo. "Vse bo zelo hitro jasno."

Članki iz rubrike