Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.05.2022 09:04:25

Šuler ga je izpostavil kot morebitno okrepitev za Maribor, toda on se je raje preselil v tujino!

Grega Wernig
Nič ne bo s prestopom v Maribor.

Po koncu letošnjega državnega prvenstva je športni direktor vijoličastih Marko Šuler kolegom iz tiskane izdaje Ekipe SN zaupal, da se resno zanima za dva nogometaša Mure. Ob Marku Zalokarju, s katerim je bil takrat že dogovorjen, je športni direktor vijoličastih vrgel oko tudi na izkušenega levega bočnega branilca Klemna Šturma, ki mu je, tako kot Zalokarju, po koncu te sezone potekla pogodba s črno-belimi. 

klemen sturm
Domen Jancic
"Za Klemna sem se zanimal že lani. Dejansko sem vprašal Muro, kaj je z njihovimi igralci, ki jim potečejo pogodbe. Nisem želel ničesar delati brez njihove vednosti. Kar zadeva Klemna, bomo videli. Ogromno igralcev je zanimivih in treba se je odzvati. Za zdaj je prvi, ki je moja želja, Marko Zalokar, kajti to je nujna stvar. Za naprej bomo videli. Dejstvo je, da je kar nekaj fantov zanimivih. Jaz želim delati na zdrav način, brez zahrbtnih iger, ker na koncu vsi živimo od tega in smo odvisni drug od drugega," je razkril Šuler. 

A zdaj je že jasno, da Klemen Šturm Maribora ne bo okrepil. Prvič v svoji karieri se bo namreč preizkusil v tujini, in sicer je podpisal enoletno pogodbo (z možnostjo podaljšanja še za eno sezono) z izraelskim prvoligašem Hapoelom iz Hadere.

Članki iz rubrike