nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 26.05.2022 16:57:52

Zlatan spet trese nogometni svet, po operaciji razkril, kaj vse je prestajal zadnje pol leta

Zlatan Ibrahimović je prestal operacijo kolena, potem pa nagovoril javnost.

Njegovo sporočilo je osupnilo nogometni svet, v zadnjih mesecih se je nogometni zvezdnik namreč soočal s hudimi zdravstvenimi težavami. No, z operativnim posegom je odlašal, saj je kljub neznosnim bolečinam želel z Milanom postati italijanski prvak.

Ibrahimovićev zanos oziroma predanost temu, kar počne, je neverjeten. Veselje ob novi lovoriki pa nepopisno. "Ta scudetto je za Raiolo. To je prva lovorika, ki sem jo osvojil brez Mina ob meni," je denimo povedal, potem ko je imel v slačilnici s čustvi nabit motivacijski govor, v katerem je ekipo Milana, v katero je verjel od vsega začetka, dvignil v nebo.



"Zadnjih šest mesecev sem igral brez sprednjega križnega ligamenta v levem kolenu, ki je bilo ve sta čas zatečeno. S prvo ekipo sem treniral le desetkrat v tem času. Prejel sem več kot 20 injekcij. Iz kolena so mi enkrat na teden punktirali vodo iz kolena. Vsak dan sem jedel protibolečinske tablete. Zaradi bolečin sem komaj zaspal. Nikoli v karieri nisem bolj trpel, tako na igrišču kot tudi izven njega. A nemogoče je postalo mogoče. Imel sem le en cilj, narediti soigralce in trenerja italijanske prvake, to sem jim namreč obljubil. Danes imam novi sprednji križni ligament. In še eno lovoriko," je prek družbenih omrežij svetu sporočil 40-letni švedski zvezdnik, ki je v Italiji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem dvanajstkrat postal prvak.

Okrevanje Ibrahimovića naj bi trajalo med sedem in osem mesecev, zato je na mestu vprašanje, če se bo sploh še vrnil na igrišče. Kot je dejal po operaciji, o tem še ni odločen.

Članki iz rubrike