zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 26.05.2022 13:44:20

V srce! Matjaž Kek s pojasnilom o fenomenu Dončiću, ki vam bo dalo misliti: Kar se mene tiče, si želim, da se ...

Matjaž Kek je na tiskovni konferenci pred tekmami v ligi narodov govoril tudi o najbolj vročem slovenskem športniku.

Slovenska moška nogometna reprezentanca začenja novo obdobje. Prvič bodo Slovenci zaigrali v B-ligi narodov. V drugi kakovostni skupini reprezentančnega nogometa se bodo Slovenci merili z reprezentancami Švedske, Srbije in Norveške, že junija pa bodo ekipe igrale štirikrat. Zato je selektor Matjaž Kek v reprezentanco vpoklical 29 reprezentantov.


Kako pa selektor gleda na izjemne predstave trenutno najbolj vročega slovenskega športnika Luke Dončića? Bo pogledal skozi prste, če bodo njegovi varovanci pogledali kakšno nočno tekmo?

"Kar se tiče kolesarjev, košarkarjev, rokometašev, dam, ki plezajo po stenah, zimskih in ostalih športov, pri meni ni nobenih omejitev. Tukaj naj si vsak vzame dovolj časa, da si to pogleda in uživa v uspehih," je Kek povedal na četrtkovi tiskovni konferenci pred tekmami v ligi narodov in nadaljeval: "Kar se mene tiče, si želim, da se tale serija Dallasa nadaljuje. Kar sem imel možnost videti v živo, sem si ogledal. Videl sem kar nekaj tekem v tej končnici. To je spektakel, to je svetovna zgodba, ki bi jo bilo škoda zamuditi. Seveda si jo je vredno ogledati, uro ali dve spanca se lahko zelo hitro nadoknadi. Bi si pa želel, da je Luka spet v glavni vlogi. Lepo je videti, da po vseh teh letih in težkih trenutkih Slovenec v Združenih državah Amerike daje po 42 ali 39 točk in da je pomembna oseba, o kateri s presežki govorijo največji športni strokovnjaki."

Značke: kek, dončić

Članki iz rubrike