Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 27.05.2022 10:16:24

Nov trenerski obraz v Celju! Marsikdo bo presenečen ...

Aleš Cipot
Grofi iščejo naslednika Simona Rožmana.

Uradnega klubskega odziva o statusu Simona Rožmana še ni, ampak besede generalnega direktorja Celja so bile dovolj jasne. "V prihodnje ne bomo več sodelovali. Moramo se uskladiti še glede pogojev, pod katerimi bomo prekinili pogodbo. Nekaj vprašanj je še odprtih," je za Ekipo SN povedal Valerij Kolotilo, ki se je medtem že podal v lov za naslednikom strokovnjaka iz Štor.

V javnosti so seveda nemudoma zaokrožila številna imena. Najbolj pogosto Darko Milanič, ki je bil pred vrati Dinama, a bodo v Maksimirju očitno posegli po drugačni rešitvi, prav tako se omenjata Zoran Zeljković in Slaviša Stojanović, nekateri so pomislili na Safeta Hadžića in še bi lahko naštevali, seveda pa ne moremo izključiti možnosti, da se bodo v knežjem mestu odločili za nekoga iz tujine. Še več, dobili smo namig, da naj bi bil takšen scenarij precej verjeten, toda v katero smer pogledujejo grofi, za zdaj ostaja negotovo.
Zato pa naj ne bi bilo nikakršnega dvoma, da bodo na stadionu Z'dežele dobili novega vodjo nogometne šole. Marsikdo bo gotovo presenečen, po naših informacijah bo v prihodnje nad mlajšimi selekcijami bdel še vedno aktualni Goran Markovič, ki je z Brinjem Grosupljim prepričljivo osvojil prvo mesto v 3. SNL – zahod in ga popeljal med drugoligaše. V soboto bo potemtakem še zadnjič sedel na klopi proti Lescam, nato se bo lotil izziva v Celju.

Članki iz rubrike