zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ue
ue
1 09.02.2022 09:22:01

FANTASY JE NAZAJ! Pozor, TUKAJ so VSE NOVOSTI! Pazite pri Olimpiji, tekmujte v NOVI LIGI!

Slovenski fantasy je nazaj!

Zimske pavze je konec, danes se na slovenske prvoligaške zelenice vrača nogometni ples, z njim pa seveda tudi izjemno popularna igrica Fantasy PLT! Spomladanski del sezone bosta z zaostalo tekmo odprla velika rivala, Olimpija in Mura, tekma se bo začela danes ob 17:30, rok za prijavo ekip v Fantasyju je, tako kot ste to že navajeni, dve uri prej, torej ob 15:30. Pozor, Olimpija in Mura bosta imeli v tem krogu seveda dve tekmi, kar pomeni dvojni krog za zeleno-bele in črno-bele, posledično pa seveda več možnosti za večje število točk nogometašev, ki igrajo za zmaje in Prekmurce.

Vsi tisti, ki ste se (ali se še boste) prijavili po 1. januarju 2022, boste avtomatsko uvrščeni tudi v novo ligo, ki nosi ime "Pod prečko". V njej se bodo beležili zgolj rezultati, doseženi v spomladanskem delu sezone. Tisti Fantasy igralci, ki bodo najuspešnejši v spomladanskem delu sezone, bodo na koncu tudi nagrajeni, čakajo vas lepe nagrade. Naj vas ne skrbi, če ob registraciji liga "Pod prečko" ne bo vidna. Ne gre za nikakršno napako, liga se bo aktivirala takoj ob prvih tekmah. Vsakdo, ki se je v Fantasy prijavil po 1. januarju 2022, bo avtomatsko umeščen v ligo in bo posledično tudi tekmoval za lepe nagrade.

Aja, pa še to. Vsi tisti, ki tekmujete v Fantasy ligi že od prej in imate v svoji ekipi tri nogometaše Olimpije, hkrati pa tudi Aljaža Krefla, donedavnega branilca Aluminija, ki je včeraj prestopil k Olimpiji, ste se seveda znašli v zagati, kajti v tem trenutku imate v svojih vrstah štiri nogometaše Olimpije. Nič narobe, pravila v takšnem primeru omogočajo, da lahko igrate s štirimi nogometaši iz istega moštva. A pozor, takoj ko boste želeli naredili prvo zamenjavo, boste morali zamenjati nogometaša Olimpije. Krefla ali katerega koli drugega. Pravila namreč velevajo, da lahko ima vsak Fantasy igralec v svojem moštvu zgolj tri nogometaše iz iste ekipe. V praksi to pomeni ali boste cel spomladanski del sezone vztrajali s štirimi nogometaši Olimpije (tri + Krefl) ali pa boste že ob prvi zamenjavi enega nogometaša Olimpije zamenjali z nogometašem iz katerega drugega kluba. To so pravila, ki jih poznajo v vseh nogometnih Fantasyjih po svetu. In slovenski ni nič drugačen.

To so vse novosti, ki jih morate vedeti. Zdaj pa vam preostane zgolj še to, da odprete slovenski Fantasy, sestavite ekipo, preverite svoje znanje o slovenskem nogometu in tekmujete proti ostalim igralcem Fantasyja, se pri tem odlično zabavate ter hkrati tekmujete za lepe nagrade. Srečno!

Značke: fantasy, plt

Članki iz rubrike