Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
08.02.2022 13:15:54
Deli članek:

HAJDUK predstavil Kalinića, VROČE VPRAŠANJE pa ostaja, od kod Splitčanom TOLIKO DENARJA?

Evforija v dalmatinski prestolnici se stopnjuje.

Navijači Hajduka še naprej slavijo, na Poljudu so Nikolo Kalinića tudi uradno predstavili kot novega igralca dalmatinskega ponosa. "Načeloma smo bili dogovorjeni, da bi se vrnil poleti, ampak njegova ljubezen je bila velika, naša še večja. In nekako smo prišli do tega, da je že zdaj z nami. Naša in njegova želja nista bili vprašljivi, a nekaj je bilo treba vprašati tudi Verono. Ob tej priložnosti se ji zahvaljujem, da so ga pustili. Jasno je, da je moral Nikola sprejeti kompromis, marsičemu se je moral odreči," je povedal predsednik Lukša Jakobušić.

"To je zame velik dan. Ni mi treba skrivati, kako zadovoljen sem, da sem se vrnil v klub in mesto, ki ju imam tako rad in kaj vse me veže za Split in Hajduk. Presrečen sem. Dogovorili smo se že pred 10 dnevi. Zaradi tega sem tudi spal slabo. Ker je v mojih mislih samo Hajduk in nedeljska tekma s Slaven Belupom. Nič drugega nimam reči," je pristavil Nikola Kalinić.

Hajduk torej še naprej krepi ekipo z jasno izraženim namenom, da osvoji naslov prvaka. Navijači so navdušeni, evforija se stopnjuje, a vse to seveda tudi stane. Veliko stane in vroče vprašanje je, da od kod Hajduku toliko denarja, da si lahko privošči zveneče okrepitve? "Neradi govorimo o denarju, a vem, da vas to zanima. Moral bi vam dati dva odgovora – enega za navijače, drugega za vse ostale. Niso se zadolžili, nismo vzeli kredita. Kot sem že dejal, se je moral Nikola marsičemu odreči, da je tukaj. Mislim, da je to ključno, ostalo naj ostane v zraku," je pojasnil prvi mož kluba. Oziroma ni pojasnil ...