sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ro
ro
1 08.02.2022 13:59:52

Mariborsko odštevanje do VEČNEGA DERBIJA. Vemo, kaj pomeni NAVIJAČEM, kaj pomeni nam. S to potezo so pokazali ...

Grega Wernig
V Ljudskem vrtu so misli usmerili v vroč obračun v Stožicah.

Za mariborskimi nogometaši je uspešna generalka v Celju, grofe so ugnali z 2:0, vijoličasti pripravljeni pričakujejo začetek nadaljevanja sezone. "Povzetek vsega, kar smo opravili v Turčiji, smo prenesli tudi v prvo tekmo po vrnitvi domov. Za nami so res uspešne priprave in odraz doslej storjenega je tudi to, kar smo pokazali v Celju. Bila je zahtevna preizkušnja, na kar težkem igrišču, a smo znova delovali usklajeno, dovolj učinkovito in začetek spomladanskega dela čakamo v dobrem razpoloženju," pravi najmlajši član začetne enajsterice v v knežjem mestu Aljaž Antolin, ki je v letu 2022 začel novo poglavje.

Jeseni je nabiral izkušnje v drugoligaški konkurenci, po uspešnih predstavah je znova dobil klic iz Ljudskega vrta. "Polletna izkušnja v drugi ligi je bila zame zelo koristna. Za mladega igralca je redno igranje vedno neprecenljivega pomena, v mojem primeru lahko rečem, da so mi tekme v Beltincih prinesle dragocene izkušnje, ki jih lahko unovčim v prihodnjem obdobju. Vesel sem, da sem se vrnil v Ljudski vrt, med pripravami sem dobro treniral, želel izkoristiti vsak trening in namenjene minute med pripravljalnimi tekmami, tako da z upanjem, da bom dobil priložnost tudi na uradnih tekmah, nadaljujem z delom z dodatnim motivom."

Začetek pomladi bo eksploziven, v nedeljo bodo Stožice prizorišče večnega derbija. "Posebna tekma, vedno z dodatnim navdihom. Po intenzivnem delovnem obdobju bodo zdaj dnevi podrejeni zaključnim pripravam, popolnoma smo osredotočeni na nedeljski derbi. Vemo, kaj pomeni navijačem, vemo, kaj pomeni nam. Tudi s potezo, ki so nam jo v soboto namenili za vrati zaprtega stadiona v Celju, so navijači pokazali podporo in storili bomo vse, da se oddolžimo na najlepši način v nadaljevanju sezone," je odločen Aljaž Antolin.

celje maribor gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike