Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2022 07:38:41
Deli članek:

Zveza se je ODZVALA: Olimpija POPLAČALA vse dolgove, zaradi katerih ni smela registrirati novih okrepitev, nato pa ...

nkolimpija.si

Olimpija je potrdila, da so na zvezi potrdili konec suspenza.

Olimpija se je pred nadaljevanjem sezone znašla v težavah, saj zaradi dolgov iz časa Milana Mandarića ni smela registrirati zimskih okrepitev. Govora je bilo o okoli 200 tisoč evrih, ki so jih skupaj z obrestmi dolgovali svojemu nekdanjemu članu, za nameček je v javnost prišlo sporočilo medobčinske nogometne zveze o dolgu do sodnikov. 

Vse skupaj je v javnosti dvignilo ogromno prahu, v petek pa so iz Olimpije sporočili, da je po dokončnem prevzemu Olimpije iz rok Milana Mandarića novo vodstvo poplačalo vse dolgove. Na potezi je bila torej le še zveza, ki pa se je hitro odzvala in potrdila konec suspenza ljubljanskemu prvoligašu.

"V skladu z objavljenim sporočilom za javnost, da je Olimpija poplačala vse dolgove, zaradi katerih je klub doletela kazen v obliki prestopnih dejavnosti v dveh zaporednih prestopnih rokih, je zdaj sledila tudi uradna potrditev zaključka suspenza.
Nogometna zveza Slovenije je preklicala izrečeno kazen. Povedano z drugimi besedami to pomeni, da lahko Olimpija zdaj končno registrira vse nogometaše, ki so se našemu klubu priključili v zimskem prestopnem roku," so za veselo novico poskrbeli zmaji.