krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka bo že drugič postala mamica

doncic  1 Ekipa24.si

Dončić ukradel žogo, zadel in postal TARČA ...

ro
ro
0 15.01.2022 13:55:09

Spopad VEČNIH RIVALOV v Fazaneriji, mreža se je ZATRESLA ŠTIRIKRAT

Aleš Cipot
Sobočani in Lendavčani so se razšli brez zmagovalca.

Nogometaši Mure so odigrali prvo prijateljsko preizkušnjo po začetku priprav, enako velja za njihove tekmece iz Lendave, dvoboj večnih rivalov se je na igrišču z umetno travo v Fazaneriji razpletel z izidom 2:2 (1:1). Na obeh klopeh sta debitirala nova trenerja; na domači Damir Čontala, na gostujoči Gabor Boer.

Nafta je povedla po zgolj nekaj minutah, ko se je med strelce vpisal Daniel Fekete, po slabe pol ure igre je izenačil Nardin Mulahusejnović. Pri tem rezultatu je ostalo do konca prvega polčasa, zato pa se je znova spremenil na začetku nadaljevanja. Znova so zadeli gostje, uspešen je bil Nermin Haljeta, za končnih 2:2 je v 72. minuti poskrbel obetavni Niko Kasalo.

Mura je v prvem polčasu igrala v postavi Zalokar, K. Cipot, Karamarko, Ščernjavič, Beganović, Lorbek, Kozar, Bobičanec, Kompan Breznik, Mulahusejnović in Lotrič, v nadaljevanju so bili na igrišču Gyergyek, Bagola, Gorenc, Pucko, Nerguti, Kous, Šturm, Horvat, Ouro, T. Cipot in Kasalo, začetno enajsterico Nafte so sestavljali Galoši, Magdič, Živko, Vinko, Magdič, Živko, Zana, Burai, Drk, Fekete, Turk, Szökrönyös in Nemet.

Članki iz rubrike