denar, bankovec, 500 Svet24.si

V Sloveniji na pozabljenih računih 19 milijonov ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

karin1 Svet24.si

Je ženskam v igralskem poklicu težje kot ...

ivo hvalica pl1 Reporter.si

Poslanska legenda Ivo Hvalica o "agitpropu" ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Bodoči šef Luke Koper pomagal prijatelju v ...

Sašo Dolenc podcast Odkrito.si

PODCAST ODKRITO.SI: S Sašom Dolencem o tem, zakaj...

masle padec Ekipa24.si

ZMRAZI DO KOSTI! Slovenski skakalec utrpel ...

nu
nu
18 24.11.2021 19:22:15

Pred SPEKTAKLOM v Ljudskem vrtu! Vse je pripravljeno, TUKAJ še zadnje informacije, KI JIH MORATE VEDETI (foto)

Aleš Cipot
Aktualne slovenske prvake čaka še zadnji domači evropski obračun v tej sezoni. In najboljše so si prihranili za konec ...

Gostovanje Tottenhama v Ljudskem vrtu, kjer Mura gosti svoje tekmece v skupini G konferenčne lige, je najboljši mogoči zaključek, ko gre za domača srečanja, potem bo sledilo le še gostovanje na Nizozemskem pri Vitesseju. Prekmurci doslej še niso osvojili točke.

Angleži so na papirju najmočnejša in najbolj zvezdniška ekipa v skupini, nemara celo v celotnem tekmovanju. Obenem bodo gostje tudi favoriti, varovanci Anteja Šimundže pa se želijo predvsem primerno oddolžiti svojim navijačem za podporo. Jutri bo obisk skoraj gotovo najboljši doslej, glede na razpoložljive vstopnice, ki so zaradi ukrepov prepolovljene, bo stadion razprodan.

Glede na to, da je že sredi današnjega dne klub na svoji uradni spletni strani objavil novico o le še 100 vstopnicah, ki so bile takrat še na voljo v sektorjih D1, D2 in D3, ter o vstopnicah v naknadno odprtih sektorjih B1 in B2 na skrajnem robu južne tribune, bodo vstopnice do tekme pošle. Morda jih bo zmanjkalo že danes.

Cene vstopnic
Odrasli - 30 evrov
Otroci - 15 evrov
Odrasli - 25 evrov (družinski sektor)
Otroci - 15 evrov (družinski sektor)Vzdušje bo torej odlično, za primerno kuliso pa so Prekmurci poskrbeli že danes. Popoldanska vadba črno-belih je že potekala pred obarvanimi tribunami, sedeži so se bohotili v črno-beli barvni kombinaciji, tako bodo navijači jutri od 18.45 dalje, ko se začne tekma, vedeli, kateri sedeži morajo zaradi ukrepov ostati prazni.

ljudski vrt mura
m24


V Maribor prihaja tudi približno 300 gostov iz Anglije, od tega 200 navijačev. Nanje in tudi na domače privržence so dobro pripravljeni policisti, ki bodo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Policisti vse obiskovalce pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

Klub pa pojasnjuje, da je zaradi odloka in ukrepov vlade dovoljena le 50-odstotna zasedenost stadiona (od kapacitete 11.671). To pomeni, da je lahko zaseden samo vsak drugi sedež, vmes pa mora biti eno sedišče prosto. Zaradi tega bo na tekmi s Tottenhamom spremenjen sedežni red, pri čemer klub naproša vse navijače za razumevanje, saj nekateri ne bodo mogli sedeti na mestih, ki so jim pripadala ob nakupu vstopnice. Razlog, ponavljajo, tiči v spremenjenih odlokih in ukrepih vlade.

Za vstop na stadion bo treba tudi tokrat izpolnjevati PCT-pogoj in predložiti še osebni dokument, na tokratni tekmi pa bo vseskozi obvezno tudi nositi zaščitne maske, ki morajo biti bodisi kirurške bodisi FFP2.

Značke: mura, ljudski-vrt

Članki iz rubrike