favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 24.11.2021 16:52:54

Conte BREZ USMLIJENJA! Od prve minute v LJUDSKEM VRTU tudi Harry KANE?!

PROFIMEDIA
V Slovenijo prihaja celoten kader Tottenhama.

Ko sta Mura in Tottenham konec septembra odigrala prvi medsebojni obračun, je aktualne slovenske prvake pokopala trojna zamenjava Angležev, v kateri so na zelenico stopili Lucas Moura, Heung Min Son in Harry Kane. Čeprav so spursi takrat vknjižili visoko zmago, so spodrsljaji v naslednjih tednih s trenerskega stočka odnesli Nuna Espirita Santa, nasledil pa ga je Antonio Conte.


Pod taktirko karizmatičnega Italijana pri Tottenhamu vlada drugačna klima in zagotovo se bo drugačen Tottenham predstavil tudi v Ljudskem vrtu. "V Slovenijo potujejo vsi, ki so na voljo. Jasno, moral bom rotirati, to sem rekel že po zadnji prvenstveni tekmi. Nekateri nogometaši so utrujeni, aktivni so bili med reprezentančnim odmorom, tudi mi smo ogromno delali v zadnjih tednih, urnik je bil naporen, po drugi strani pa imamo nogometaše, ki nujno potrebujejo minutažo, tudi jaz jih moram bolje spoznati. Vsi morajo biti pripravljeni, da bodo igrali. Za nas je tudi to tekmovanje pomembno, lotiti se ga moramo z vso resnostjo, resno se moramo lotiti tudi te tekme," je na današnji tiskovni konferenci pred odhodom v Slovenijo povedal italijanski strateg. Tottenham trenutno s sedmimi točkami zaseda drugo mesto skupine G, na vrhu lestvice pa s tremi točkami prednosti dva kroga pred koncem ostaja Rennes.

Angleški velikan se bo tekme z Muro očitno lotil z vsemi razpoložljivimi sredstvi, kljub rotaciji gre ob morebitnem odporu Prekmurcev na igrišču znova pričakovati največje zvezdnike. Zaradi poškodb bodo tekmo izpustili Cristian Romero (tudi kaznovan), Giovani Lo Celso in Dane Scarlett.

Članki iz rubrike