Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 24.11.2021 11:07:04

KAJ JE ZGREŠIL?! "Trideset let sem v nogometu, a česa takšnega ŠE NISEM VIDEL! " (video)

Profimedia
Nogometaš Benfice je zgrešil nezgrešljivo.

Benfica bi lahko v torek zmagala na Camp Nou in si olajšala življenje pred zadnjih krogom skupinskega dela lige prvakov. Zaključno žogo je imel v nogah Haris Seferović, ki se je v tretji minuti sodnikovega dodatka sam znašel pred domačimi vrati. Švicar v vrstah portugalskega velikana je že preigral vratarja domačih Marca-Andrea ter Stegna in žogo bi moral le še poslati v mrežo. Za zmago in tri točke, ki bi jih močno približale osmini finala. A Seferović je žogo poslal mimo vrat.


Seferović se je prijel za glavo, njegov trener Jorge Jesus pa je pristal na kolenih. "Res je, da je imela tudi Barcelona pred tem priložnost ali dve za zadetek, vendar smo igrali dobro v obrambi, na koncu pa smo imeli priložnost, ko v vratih Barcelone ni bilo vratarja. Trener sem že 30 let, a kaj takšnega še nisem videl. In na žalost se je to zdaj zgodilo meni in Benfici," je po tekmi razlagal Jesusu

Benfica bo morala zdaj računati na pomoč Bayerna. Barcelona, ki ima zdaj 7 točk, namreč v zadnjem krogu gostuje v Münchnu, Benfica, ki ima zdaj 5 točk, pa doma gosti kijevski Dinamo. Če bo Benfica premagala Dinamo, mora Barcelona zmagati na Bavarskem. Iti po kostanj v žerjavico na Allianz Areni pa je ... Zahtevna naloga tudi za precej boljšo ekipo kot je v tem trenutku Barcelona.

Članki iz rubrike