oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
5 16.02.2021 06:10:09

Trenerska BOMBA v PLTS?!? Vrača se – SKENDER??? Po Olimpiji zdaj v igri za PREVZEM ...

Martin Metelko
Se bo Dino Skender ekspresno hitro vrnil v Slovenijo?

Kot v današnji tiskani izdaji poroča časnik Ekipa SN, je eden od kandidatov, a ne edini, za prevzem Kopra tudi  Dino Skender! Hrvata kakopak ni treba posebej predstavljati. Osiječan je v prvem delu sezone vodil Olimpijo in dejansko zimske priprave celo začel kot trener zmajev. Toda na drugi dan priprav ga je Milan Mandarić odpustil in na njegovo mesto v navezi s svojim novim poslovnim partnerjem Željkom Mandarićem pripeljal Gorana Stankovića. Ta je medtem Olimpijo popeljal na prvo mesto slovenske lige, Skender pa je še vedno brez dela. Toda ali ga bo dobil že v kratkem, in to kar v Sloveniji?

"Medtem je kakopak najbolj vznemirljivo vprašanje, kdo bo novi trener, ki bo sedel na vročo koprsko klop. Iz klubskih pisarn so sporočili, da bodo to razkrili v prihodnjih dneh, po naših informacijah bi se to utegnilo zgoditi že danes ali najpozneje jutri. Kdo so kandidati, na Bonifiki skrivajo kot kača noge, toda iz zanesljivega vira smo izvedeli, da so v najožjem izboru trije, največ štirje strokovnjaki. Takšnih in drugačnih ponudb 'rešiteljev' je kajpada neprimerno več, toda Koprčani so navezali stike z dozdajšnjim uspešnim selektorjem slovenske U-19 reprezentance Agronom Šaljo, s starim znancem Rodolfom Vanolijem, ki dogajanja na Bonifiki že vseskozi spremlja zelo od blizu, in nekdanjim trenerjem Hajduka Zoranom Vulićem, športni direktor Boško Županović naj bi poklical tudi Dina Skenderja, ki se je po začetku zimskih priprav poslovil od zmajevega gnezda," so zapisali v edinem slovenskem športnem časniku in torej kot kandidate poleg Skenderja omenili še Agrona Šaljo, Rodolfa Vanolija in Zorana Vulića.



Spomnimo, Koper se je v ponedeljek razšel z Miranom Srebrničem, potem ko je slednji na začetku leta 2021 izgubil tako proti Olimpiji kot tudi proti primorskemu rivalu Gorici.

ŠE VEČ O KOPRSKEM ISKANJU NOVEGA TRENERJA ČLANSKE EKIPE SI PREBERITE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike