sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 15.02.2021 19:16:40

PREDČASNO SLOVO: Štajerci so se RAZŠLI s POMEMBNIM ČLENOM zvezne vrste!

Grega Wernig
Danes se v Sloveniji končuje zimski prestopni rok. Klubi imajo še nekaj časa, da se morebiti okrepijo, nekateri pa so se odločili za razhod s kakšnim igralcem.

Tako so iz Aluminija sporočili, da so se z Nikolo Lekom dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe, kar pomeni, da je 24-letni hrvaški napadalni vezist zdaj prost igralec.


Nikola Leko je v Kidričevo prišel julija 2018 in za Aluminij skupno zbral 55 nastopov. V prvenstvu in pokalu je zabil 15 golov, lani pa si je poškodoval koleno. "V Kidričevem sem bil dve leti in pol, želel bi se zahvaliti vsem soigralcem, s katerimi sem delil slačilnico. Hvaležen sem jim za vse slabe kot za vse dobre trenutke, saj so me prav te stvari naredile v še boljšo osebo. Prav tako bi se rad zahvalil vsem trenerjem in strokovnemu osebju, prav posebej bi se zahvalil fizioterapevtom in klubskemu zdravniku, ki so mi bili največja opora, ko sem si poškodoval koleno. Klubu želim vse najboljše pri izpolnjevanju ciljev, prav tako pa želim vsem igralcem vse dobro tako na osebni kot na nogometni poti," je ob slovesu povedal Nikola Leko, ki je bil v prejšnji sezoni do poškodbe najboljši strelec ekipe.

Aluminij se je Leku zahvalil za vse nepozabne trenutke v rdeče-belem in mu zaželel vse dobro na nadaljnji nogometni poti.

Članki iz rubrike