sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
4 15.02.2021 20:41:22

ZELENO-BELA RAPSODIJA! Kakšen zadnji dan prestopnega roka v Stožicah, POTRDILI še enega najbolj nadarjenih ...

nk olimpija
Olimpija se ne zaustavlja in še naprej krepi svoj igralski kader.

Potem ko je nekaj ur prej svoj podpis na pogodbo s trenutno vodilnim moštvom lige dal nekdanji kapetan Crvene zvezde Vujadin Savić, sicer sin legendarnega Dušana Savića, je zmaje okrepil še nekdanji veliki up zagrebškega Dinama in hrvaškega nogometa Ante Ćorić.

Danes 23-letni vezist, ki je zbral štiri nastope za hrvaško člansko reprezentanco in bil udeleženec evropskega prvenstva 2016, se po odhodu iz Zagreba k Romi nogometno ni razvijal, tako kot si je želel. Fant išče pot iz krize, nov začetek in pri tem bo Ljubljana in Olimpija ravno pravšnja.


"Počutim se odlično. Vesel sem, da sem prišel k Olimpiji. Želim si čim več igrati in pomagati ekipi do naslova prvaka, to je glavni cilj. Ekipa je dobra in, kar je najbolj pomembno, igra se pravi nogomet. Fante sem že spoznal in lahko rečem, da smo se odlično ujeli," je po podpisu pogodbe dejal nogometaš, ki je nazadnje kot posojen nogometaš nosil dres nizozemskega prvoligaša VVV Venla. Pred tem je bil posojen k španski UD Almerii, tudi v ljubljani pa bo igral kot posojeni igralec Rome - do konca sezone z možnostjo podaljšanja.

Ćorić, ki v višino meri 176 centimetrov, je svoje največje uspehe doživel v dresu Dinama, s katerim je štirikrat osvojil naslov državnih prvakov ter trikrat naslov pokalnih prvakov. V Rimu si je obetal preboj na visoko evropsko raven, a je od leta 2018 dalje za italijanskega velikana zbral le tri nastope, in sicer dva v prvenstvu ter enega v ligi prvakov.

A pozor: prestopni rok še ni končan, Ljubljančani pa imajo še eno ali dve železi v ognju.

Članki iz rubrike