Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2021 07:48:19
Deli članek:

Gostovanje v Kopru PRED VRATI, Olimpija pa dobila ZELO DOBRO novico, saj bo ...

alesfevzer.com

Olimpija bo prvo tekmovalno tekmo v letu 2021 odigrala v Kopru.

V soboto sta uvodni nogometni ples v tem letu odigrala Bravo in Tabor, blestel je Milan Tučić, že v sredo pa bo spet zanimivo. Med drugim tudi v Kopru, saj bo na Bonifiki gostovala Olimpija. Med kluboma vlada veliko rivalstvo, zato bo obračun za obe ekipi še toliko pomembnejši. V tej luči je za novega trenerja Olimpije Gorana Stankovića vsekakor zelo dobra novica, da bo lahko na Obali računal tudi na Mihaila Perovića.

Črnogorec je bil že pred dnevi registriran za Olimpijo, a še ni prejel zelene luči za igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije. Klub je moral namreč urediti tudi vso ostalo dokumentacijo. Toda zdaj mu je uspelo, ali kot je sporočila Nogometna zveza Slovenije: "Igralec Perović M. je pridobil pravico nastopa z dnem 06.02.2021, saj je bilo zanj predložena odločba MIZŠ." Ovir za igranje Perovića v slovenski ligi torej ni več.

Že prej sta bila za Olimpijo uspešno registrirana tudi Antonio Delamea Mlinar in Nino Pungaršek, tudi Enrik Ostrc nima ovir za igranje, saj ga je Troyes že uradno posodil nazaj v Ljubljano.