Joži Lesiček-glavna Nova Dobra karma

Ljubezen po domače: Joži iskreno o tem, kaj se ...

kekeno, morski medved, tjulenj Svet24.si

FOTO: Ima ostre zobe, ne gre se mu približevati ...

zoran jankovic pl Reporter.si

Kako je Zoran Janković »izdal« rdečo zvezdo: Z...

janez janša Svet24.si

Janša: Najkasneje v sredo bo prišlo do sprememb,...

šola, koronavirus, šolstvo, učenje Necenzurirano

Dragi mladi, krivi smo. Odrasli. #kolumna

image001 Odkrito.si

Toše bi dopolnil 40 let

tjasa hrovat steklasa Njena.si

Slovenska pevka izgubila mamo, zanosila in ...

ba
ba
0 14.01.2021 10:53:25

Hoče PREKINITI pogodbo! Se bo visoki napadalec VRNIL v LJUBLJANO?

Grega Wernig
Triindvajsetletni Mariborčan bo morda znova zaigral v slovenski prvoligaški druščini.

Kadrovsko dogajanje pri Bravu je za zdaj zelo mirno, zgodil se je zgolj en premik. Michele Šego, ki se je ekipi pridružil na začetku sezone in je imel status posojenega igralca splitskega Hajduka, je po 14 nastopih in enem doseženem golu zapustil Ljubljano in svojo pot nadaljuje v hrvaškem drugoligašu Dugopolju.

Dobili smo namig, da bi nastalo vrzel v konici napada utegnil zapolniti znan obraz, in sicer nekdanji igralec Brava Mitja Križan, ki se je iz Šiške preselil v belgijsko drugoligaško druščino, kjer brani barve Lommla. Potem ko je bil v prejšnji sezoni v zadovoljivem tekmovalnem ritmu, so se vmes razmere precej spremenile; 23-letni 194 cm visoki Mariborčan je v prvem delu prvenstva zbral le dva nastopa, in zato je povsem razumljivo, da želi zamenjati klubske barve. Tudi njegovi delodajalci temu menda ne nasprotujejo in po naših informacijah zdaj potekajo pogovori o pogojih predčasne prekinitve sodelovanja, nato pa naj bi se vrnil v Ljubljano.
"Glede tega za zdaj ni nič," se je odzval športni direktor Brava Dejan Močnik, a tudi iz njegovih besed je mogoče sklepati, da uresničitev takšnega scenarija ni izključena. "On je še vedno igralec s pogodbo, ki mora rešiti svoj status. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, do zdaj nismo še ničesar urejali v smeri njegove morebitne vrnitve," je pristavil snovalec kadrovske politike pri rumenih, ki imajo v svojih vrstah kar nekaj igralcev, ki bi bili lahko nadvse zanimivi za mednarodno tržišče. Bi se utegnilo zgoditi kaj odmevnega? "Prestopni rok je še dolg, v tem trenutku ne morem povedati česa bolj oprijemljivega, a menim, da je tujina kljub vsemu še malce 'na čakanju'," je odvrnil Dejan Močnik in poudaril, da Bravo okrepitev ne bo iskal na silo: "Zanimajo nas zgolj in samo igralci, ki bodo združljivi s klubsko filozofijo."

Članki iz rubrike