mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 14.01.2021 09:55:17

VROČI KAPETAN!! Elšnik ZBIRA PONUDBE, zanimiv tudi PODPRVAKU in BOGATIM HRVATOM, ki ...

alesfevzer.com
Timi Max Elšnik je dobil prve snubce iz tujine.

Kot poroča časnik Ekipa SN v svoji četrtkovi tiskani izdaji, si je Timi Max Elšnik, kapetan Olimpije, z dobrimi igrami v preteklem letu precej odprl vrata do vnovičnega odhoda na tuje. Potem ko se je v mladih letih kalil v Angliji, se je pred letom dni odločil za vrnitev domov. V Ljubljani so ga uvodoma pestile poškodbe, zaradi katerih ni mogel v celoti razviti svojega potenciala, toda bolj je čas tekel, več je igral in bil iz tekme v tekmo boljši. Elšnik zdaj velja za nepogrešljivega člena udarne enajsterice Olimpije, ki bi lahko z njim dobro zaslužila. Če ga bo seveda sploh pripravljena prodati.


Kakorkoli, Ekipa SN piše, da sta zanimanje za Elšnika za zdaj pokazala dva kluba. Eden je poljski podprvak Lech, pri katerem že igra nekdanji branilec Olimpije Đorđe Crnomarković, drugi pa ambiciozni in bogati hrvaški prvoligaš Osijek. Člana Osijeka sta tudi Damjan Bohar in Mario Jurčević, trener in športni direktor kluba Nenad Bjelica se je zdaj očitno ogrel tudi za vezista Elšnika.

Kdorkoli bo želel dobiti Elšnika, bo – tako se zdi  moral precej pobrskati po vreči z denarjem. Olimpija, ki menda za zdaj uradne ponudbe za Štajerca ni dobila, saj naj bi omenjena kluba predvsem "preverjala teren", naj bi za Elšnika zahtevala vsaj milijon evrov.

Članki iz rubrike