Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 14.01.2021 08:42:09

UH, kakšen ŠOK za BAYERN. SENZACIJA, ki si je ni drznil napovedati NIHČE!

Reuters
Bavarski velikan izpadel iz pokalnega tekmovanja.

Bayern iz Münchna je izpadel v šestnajstini finala nemškega pokala, potem ko ga je ugnal drugoligaš Holstein Kiel po streljanju enajstmetrovk. Redni del srečanja se je končal z izidom 2:2, nato pa so domači, ki zasedajo tretje mesto v drugi ligi, zadeli vseh šest poskusov z bele točke, Bavarci pa so en strel zapravili.

Gostje so v pristaniškem mestu na skrajnem severu Nemčije nastopili v zelo močni zasedbi, dvakrat povedli, na koncu pa je enajstmetrovko zastreljal Španec Marc Roca.

Vse je kazalo na sicer težko prigarano zmago lanskih zmagovalcev, potem ko sta za vodstvo z 2:1 zadela Serge Gnabry in Leroy Sane. Drugačne načrte pa je imel kapetan Hauke Wahl, ki je z ramo presenetil Bavarce tik pred iztekom igralnega časa v 95. minuti.

Bayern nato ni uspel priti do zmage v 30 minutah podaljška, v loteriji pa je odločila obramba Grka Joanisa Geliosa v vratih Kiela in odločilni zadetek Fina Bartelsa, ki je zadel že za izenačenje na 1:1. Bayern se tako po 20 letih ni prebil v tretji krog oziroma v osmino finala nemškega pokala.

V Franciji so v sredo zvečer odigrali superpokal med Paris Saint-Germainom in Olympiquom iz Marseilla. Z 2:1 so dvoboj dobili Parižani, za katere sta zadela Mauro Icardi in povratnik po poškodbi Neymar. Za Marseille je bil uspešen Dimitri Payet, ki je dosegel zadetek za končnih 2:1.

Značke: nogomet, pokal

Članki iz rubrike