zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 30.12.2020 12:38:00

Luka Menalo POSTAVIL SPOMENIK Olimpiji! To, kar so ZAME NAREDILI v Ljubljani, je ...

alesfevzer.com
Luka Menalo še ni pozabil Olimpije.

Navijači Olimpije še niso pozabili Luke Menala. Občasni reprezentant Bosne in Hercegovine je med igranjem v Ljubljani pustil več kot soliden vtis. Bile so tekme, ko je s svojimi potezami na noge dvigal ljudi v Stožicah; ko te še niso začele samevati. Dejansko je igral tako dobro, da si je marsikdo želel, da bi Menalo ostal član zmajev. A se to ni zgodilo. Po enem letu pri Olimpiji se je vrnil v Dinamo, zdaj pa kot posojen nosi dres Rijeke.


V pogovoru s hrvaškimi mediji se je Menalo dotaknil tudi kakovosti slovenske lige, o kateri je dejal: "Morda je nekje vmes med ligo BiH in prvenstvom Hrvaške. Kar zadeva kakovost, je nad ligo BiH, toda tudi pod hrvaškim prvenstvom. Meni osebno je slovenska liga ustrezala, saj ni pretirano fizično zahtevna. Igra se precej mehko, skoraj vse ekipe pa igrajo napadalno. Dejansko je slovenska liga idealno okolje za nekoga, ki si želi povrniti samozavest. Meni je bil tak slog igre pisan na kožo."

O Olimpiji ima v Dalmaciji rojeni nogometaš še vedno dobro mnenje. "To, da sem šel v Olimpijo, je bil zadetek v polno. Zabil sem 12 golov, dodal še osem podaj. Dobil sem, kar sem v tistem trenutku potreboval. Povrnil sem si samozavest, ujel sem dobro formo, igral sem dobro. V psihološkem smislu so me v Ljubljani pomirili. Olimpija je, vsaj v slovenskih krogih, zelo organiziran klub, ves čas se bori za prvaka. Zame je bilo to idealno, saj sem Slovenijo zapustil nabit s samozavestjo," je za Večernji list še dodal varovanec Simona Rožmana.

Članki iz rubrike