sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

EkipaSn
EkipaSn
0 11.12.2020 11:00:14

KAJ PA TOLE?!? Zares osupljiv podatek! Ko GOL ZABIJE VOMBERGAR, Olimpija ne ...

Jurij Kodrun
Andres Vombergar je srečni talisman Olimpije.

Pravijo, da pogreta ljubezen ne traja dolgo. In da je treba, ko je konec, gledati le še naprej ter se nikdar ozreti prek svojih ramen. No … Morda. Toda včasih pride zgodba, ki govori, da so tudi izjeme. Zgodba Andresa Vombergarja in Olimpije je vsekakor zgodba o ljubezni, ki še vedno cveti. Vedno bolj, če smemo dodati. V Buenos Airesu rojeni in v Argentini vzgojeni nogometaš slovenskih korenin se je po vrnitvi iz Rusije hitro prelevil v udarnega centralnega napadalca Olimpije. Še naprej pa je tudi srečni talisman zmajev.


Za Andresa Vombergarja je bila nedeljska tekma v Celju jubilejna. Zabeležil je namreč 50. nastop v dresu Olimpije, za katero je do zdaj zabil 23 golov in prispeval tudi šest podaj. Bila je tudi njegova 18. tekma v Prvi ligi Telekom Slovenije, na kateri se je vpisal med strelce. Ob tem je najbolj zanimiv, že skoraj osupljiv podatek, da Olimpija v državnem prvenstvu ni izgubila niti ene tekme, na kateri je v polno meril tudi Vombergar. Še več, na teh 18 tekmah je Olimpija kar 16-krat slavila in ob tem zabeležila še dva remija. Pa porazi? Nič. Nula. Niti enega. Da, prav ste prebrali: Olimpija v PLTS še nikdar ni izgubila tekme, na kateri se je med strelce vpisal Vombergar. Pa to ni vse. Tudi v pokalu je dobila obe tekmi, ko je bil strelec tudi Vombergar.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike