Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2020 08:40:07
Deli članek:

HUD UDAREC za bivše prvake: Do konca leta BREZ STEBRA EKIPE!

ALESFEVZER.COM

V zadnjem času so vremenske razmere take, da so igrišča po državi precej razmočena, temu primerno so tudi nekoliko 'nevarnejša' za igranje. Če k temu dodamo še zgoščen razpored tekem, potem je še nekaj več možnosti za to, da pri igralcih pride do poškodb.

Seveda se v vseh klubih z različnimi prijemi in metodami treningov trudijo, da bi možnosti njihovega nastanka zmanjšali na minimum, toda vseeno se temu ni mogoče v popolnosti izogniti. Včasih namreč tudi to ne zadostuje, tako da smo občasno priča kakšnemu tovrstnemu neljubemu dogodku. Na žalost.

Domžalčani v sredo proti Bravu niso izgubili zgolj tekme, temveč so ostali še brez enega od stebrov branilske vrste. Trener Dejan Djuranović je moral po zgolj desetih minutah drugega polčasa opraviti nenačrtovano menjavo, in sicer dvoboja zaradi poškodbe ni mogel nadaljevati povratnik v domžalsko moštvo Gaber Dobrovoljc. Za 27-letnika, ki se je pred dobrima dvema mesecema iz Turčije vrnil v svoj matični klub, je bil usoden sedmi nastop po vrnitvi v domovino.

V eni izmed akcij je po tem, ko je brcnil žogo, zgolj pokleknil in zastokal od bolečine. V tistem trenutku okoli njega ni bilo nikogar in hitro je postalo jasno, da ne gre za nedolžno poškodbo. Dobrovoljcu težave povzroča stegenska mišica. Razsežnost poškodbe bo pokazal podrobnejši zdravniški pregled, tako da bo treba še malo počakati, preden bo znano, kako dolgo ne bo mogel igrati nogometa. Je pa že zdaj jasno, da Dobrovoljca na zadnjih treh srečanjih jesenskega dela sezone prav gotovo ne bomo več videli na delu, kar je nov udarec za Dejana Djuranovića.