1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 28.11.2020 14:28:25

Trener ZMAJEV ODKRITO o VELIKANSKI SPREMEMBI, ki jo je storil v EKIPI Olimpije: Prišel je čas, da ...

alesfevzer.com
Dino Skender o veliki spremembi.

Olimpija v četrtek ni imela veliko dela z Aluminijem, čeprav se je trener Dino Skender odločil za korenite spremembe v sistemu igre svojega kluba. Zmaji so zaigrali s tremi centralnimi branilci, kar je nekaj, česar v Ljubljani v preteklosti nismo bili vajeni. No, če odmislimo kakšne prebliske, recimo iz časov Rodolfa Vanolija …

Kakorkoli, nogometaši so se na trenerjeve spremembe dobro odzvali, tekmeca iz Kidričevega porazili s 3:0 ter več kot zadovoljili okus in pričakovanja mladega Hrvata. Ta je po tekmi pojasnil, zakaj se je odločil za drugačen sistem igre.

"Ko sem prišel v Ljubljano, sem se najprej jasno prilagodil nogometašem, ki sem jih imel na voljo. Tedaj sem se odločil za sistem, za katerega sem ocenil, da nam bo v najkrajšem možnem času prinesel največ. Nisem želel kar čez noč menjati takšne stvari. Toda z majhnimi koraki smo se premikali v smeri sprememb in zdaj je ideja dozorela do te mere, da smo jo preverili tudi v praksi. Ocenil sem, da je pravi čas, da stopimo na višjo raven oziroma da nekaj dejansko spremenimo. Rekel bi, da je bilo vse skupaj dobro, da smo delovali v redu. Verjetno ste tudi sami videli tako," je ocenil Skender in v isti sapi dodal: "Toda lahko vam zagotovim, da ne bomo žrtve nobenega sistema. Ne bomo se kot pijanci plota držali enega sistema, zato ni nemogoče, da se bodo stvari v tem pogledu v sezoni še spreminjale. Za prvič je bilo dobro, kako bo naprej, pa bomo videli."

Članki iz rubrike