profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Alexis Sharkey Svet24.si

Znan vzrok smrti 26-letne influencerke, katere ...

janez jansa pl6 Reporter.si

Ministrstvo za zdravje nima podatka, katere ...

cepivo, covid, koronavirus Svet24.si

Jerala o precepljenosti do poletja, novem sevu in ...

bojan pozar-pl2 Necenzurirano

Nekdanja kandidatka SDS razkrila dogovore med ...

Melania Trump in Jill Biden Odkrito.si

Melania ogorčila javnost. Nespoštljiva in ...

Darja Sančanin Njena.si

Ljubezen po domače: To je Darja naredila prvič

nu
nu
10 25.10.2020 07:09:07

ŠOK V MURI!!! Simić za PET LET v ZAPOR?!? Podrobnosti OSUPNEJO, z ENIM UDARCEM naj bi mu ZLOMIL ...

Aleš Cipot
Nogometaš Mure se je znašel v hudih težavah.

Renato Simić je nogometaš, ki obeta. Kariero je začel pri Olimpiji, nato pa že kot mlad fant odšel k Fiorentini. Pred časom se je vrnil domov, podpisal za Muro in se – poškodoval! Zdaj še vedno ne igra in kdo ve, morda še dolgo ne bo. Grozi mu namreč kar – zaporna kazen! Kot poročajo Slovenske novice, se je Simić malce pred podpisom za Muro zapletel v hud incident, ki se je zgodil v Portorožu. Tam naj bi se v Pergoli stepel z leto dni starejšim moškim in mu menda – tako Slovenske novice – z enim udarcem zlomil čeljust! Ker je poškodovanemu zadal hude telesne poškodbe, mu – pozor – grozi celo pet let zapora!

Da bi bilo zanj vse skupaj še nekoliko huje, v sredo ni prišel na predobravnavni narok, na katerem bi se izrekel za krivega oziroma nedolžnega, s čimer je močno razjezil sodnika Julijana Glavino. Temu se je Simić nato sicer opravičil, a Glavina tega ni sprejel in je odredil celo prisilno privedbo na naslednji narok, ki bo 17. novembra. Privedbo je pripravljen priklicati, če bo Simić sodišču sporočil svoj pravi naslov. Tudi tega menda ni storil! Še več, Simić naj bi se hkrati izgovoril, da na prvi narok ni prišel, ker je v preventivni karanteni, čeprav bojda ni bilo tako.

Kot je za Slovenske novice poudaril Robert Kuzmič, predsednik Mure, so zadevo že predali disciplinski komisiji kluba. Ob tem je poudaril, da imajo v Murski Soboti nično tolerantnost do takšnih stvari, a vendarle dodal, da Simić v času domnevnega dogodka ni bil član črno-belih.

Članki iz rubrike