mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 24.10.2020 20:51:12

NOR in NEVERJETEN preobrat, se obeta PRESTOPNA BOMBA?! Neymar se bo SPET SESTAL s predsednikom TEGA VELIKANA!

Reuters
Po koncu naslednje sezone bo Neymarju potekla pogodba s PSG-jem.

Že zelo dolgo se govori o tem, da bi Brazilec rad zamenjal okolje. Vrnitev v Barcelono je praktično nemogoča, bi se pa vseeno utegnil vrniti v Španijo. Sploh ni nemogoče, da bi postal član Reala, vsaj tako zatrjujejo pri španskem Don Balonu.

Predsednik madridskega kluba Florentino Perez ga je v preteklosti skoraj že prepričal, da bi prišel na Santiago Bernabeu, a takrat je Neymar raje izbral Barcelono. Zdaj so stvari popolnoma drugačne.



PSG-ju v tej sezoni ne gre po načrtih, prav tako pa si Neymar pri 28 letih želi narediti še en odmeven prestop v katerega od evropskih velikanov. S tem namenom se bo sestal s Perezom in se z njim pogovoril tudi o možnosti, da bi oblekel dres Reala. Oviro pri tem predstavlja dejstvo, da je pri Realu prioriteta, da bi dobili Kyliana Mbappeja. Obeh superzvezdnikov pa si zagotovo ne morejo privoščiti niti oni.

No ja, mogoče bi se dvojni prestop lahko uresničil, če bi Mbappe prišel naslednje poletje, Neymar pa leto pozneje, ko mu poteče pogodba s PSG-jem. Vprašanje je, ali bo Neymar pripravljen počakati tako dolgo. Če se bo odločil za odhod iz Pariza leto pred iztekom pogodbe, pa je njegova naslednja postaja v karieri najverjetneje Anglija in kateri od tamkajšnjih velikanov.

Članki iz rubrike