bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
4 24.05.2020 12:00:16

Zakaj so odvzeli KAPETANSKI TRAK Zahoviću in ga dali na roko Vilerja? Trener Maribora POJASNIL VSE!

Grega Wernig
Na igrišču ni bilo ne Marcosa Tavaresa ne Jasmina Handanovića. V takšnem primeru je do zdaj vijoličasto moštvo s kapetanskim trakom okrog leve roke vodil Luka Zahović.

Kapetan vijoličastih je Marcos Tavares. Namestnik kapetana je Jasmin Handanović. A v zadnjih mesecih oba mariborska veterana le redko začenjata tekme v začetni enajsterici, tako da si mora kapetanski trak na roko nadeti nekdo tretji. In v letošnji sezoni je kot po pravilu vlogo kapetana, ko je bil zdrav, seveda, opravljal Luka Zahović. Četudi je tekme na levem bočnem položaju začenjal Mitja Viler.

Z odhodom športnega direktorja Zlatka Zahovića in trenerja Darka Milaniča, se je to spremenilo. Na pripravljalni tekmi z Nafto smo lahko videli, da je vlogo kapetana na začetku tekme opravljal Mitja Viler, in ne Luka Zahović (Tavares in Handanović sta bila na klopi). Vse skupaj je bilo malce presenetljivo, a Sergej Jakirović je po koncu tekme pojasnil, da je takšna pač njegova odločitev.

"Vemo, da je Marcos Tavares kapetan, da so to vlogo opravljali tudi Jasmin Handanović, Luka Zahović in Mitja Viler. Jaz sem šel po hierarhiji, po starosti. Mitja je star 34 let, potem je kapetanski trak vzel Handanović, na koncu še Tavares. Seveda je pomembno, kdo je kapetan in mora se vedeti hierarhija v ekipi. A v ekipi je nekaj fantov, ki ne rabijo biti kapetani, da bi bili vodje na igrišču. Meni je pomembno, da ekipa diha kot eno, to je najpomembnejše od vsega," je dejal novopečeni strateg Maribora.

Članki iz rubrike