bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
0 24.05.2020 09:27:43

Grozljive podrobnosti samomora, ki je pretresel SRBIJO: Ustrelil se je pred očmi svojega dekleta, razlog pa ...

Profimedia
Srbijo je pretresel samomor nekdanjega nogometaša in reprezentanta Miljana Mrdakovića.

Srbski mediji so v soboto poročali o samomoru 38-letnega nekdanjega jugoslovanskega reprezentanta Miljama Mrdakovića, ki je bil v svoji karieri član Radničkega, Partizana, Anderlechta, Genta, Salzburga, Metalista iz Harkova, Vitorie, Maccabija iz Tel Aviva, Shandonga, Apolona, Ethnikosa, AEK-a, Enosisa, Verie, Levadiakosa, Vojvodine, Rada, OFK-ja, nastopil pa je tudi na olimpijskih igrah leta 2008.

Mrdaković se je ustrelil s pištolo svoje mame v stanovanju svojega dekleta, ki ga je našla s strelno rano in ki je razkrila tudi podrobnosti ter ozadje dogajanja. "Imela sva idealno razmerje, vse je vilo super. On pa je imel težave, rad je nekaj spil in mislim, da je to ob težavah, ki jih je imel z depresijo, tudi glavni razlog, zaradi katerega je to storil. Po koncu kariere se ni znašel, ker mu je nogomet pomenil vse. Začel je delovati kot agent, toda to je služba, v kateri včasih imaš delo in zaslužek, včasih ne. Bil je depresiven, anksiozen," je povedala Ivana Stanić, sicer pevka in dodala, da je že večkrat omenil samomor.

"Dan pred samomomorom je malo preveč spil in čutila sem, da se lahko zgodi kaj slabega. Pomirila sem ga, zvlekla v posteljo in celo noč sva se pogovarjala. Ko sva se zbudila, je začel piti. Morala bi iti na nastop, toga ko sem poleg njega videla pištolo, sem jokala in ga prosila, naj jo pospravi. Poklicala sem njegovo mamo, naj se pogovori z njim. Rekla mi je, naj grem na nastop, naj mu dovolim, naj pije, če to želi, toda naj pospravi pištolo. Prosila sem ga, naj gre z mano in šla v kopalnico, da se uredim. Vsake toliko sem pogledala, kaj dela, nato pa sem naenkrat zaslišala strel. Zbežala sem iz stanovanja, poklicala reševalce ... "

Članki iz rubrike