turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

nu
nu
6 16.05.2020 15:36:50

Je LUKA igral zato, ker je ZLATKOV SIN?!? V Mariboru udarili po mizi: Koliko ste jih DALI VI, da lahko...

alesfevzer.com
Kakšna prihodnost čaka Luko Zahovića?

Zlobni jeziki so radi poudarili: Luka Zahović je v Mariboru nedotakljiv predvsem zaradi svojega očeta. Toda ali je bil temu res tako? Ali pa se je sinu Zlatka Zahovića dejansko godila predvsem krivica? Golov je namreč zabil kar nekaj. Dejansko celo zelo veliko: kar 78 na 184 tekmah. In to je, roko na srce, odlična statistika. Toda ob tem se poraja vprašanje: kako bo v prihodnje? Zdaj, ko Zahovića starejšega ni več v klubu? Se bo njegov status drastično spremenil? Novi športni direktor Oliver Bogatinov v intervjuju za EkipoSN ni želel eksplicitno odgovoriti na to vprašanje, je bilo pa iz njegovega odgovora moč zaznati, da Zahovića mlajšega ceni.

"Sinovom je vedno težko, ko imajo tako vplivne očete. Na pamet mi je padel primer iz Kopra. Ivica Guberac – Ante Guberac. Vedno so sinovi tisti, ki opravičujejo to svoje zaupanje na igrišču s številkami in oba sta jo. Če ostanemo pri našem primeru, Luka Zahović je bil idealen produkt mariborske šole. Preko šole je nakazal pot vsem mladim fantom, kako je mogoče iz nogometne šole tudi z vmesno postajo nekje na posoji – ker standardi prve ekipe so mnogo višji kot v mladinskih vrstah –, ki so jo dali skozi tako Zahović kot Stojanović in Hotić, priti ne samo do prve ekipe Maribora, temveč tudi do lige prvakov. In do gola v ligi prvakov. On je idealen primer, kako lahko prideš iz nogometne šole do zabijanja golov v ligi prvakov v istem klubu. Koliko osebam uspe gol v ligi prvakov, da bi lahko kdorkoli sodil o kakovosti?" je v velikem intervjuju za EkipoSN poudaril nekdanji trener Aluminija.

CELOTEN INTERVJU Z OLIVERJEM BOGATINOVIM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike