turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

nu
nu
1 16.05.2020 14:30:22

Ob MATAVŽU za Gorico tudi bivši član MARIBORA in OLIMPIJE?! SANJSKO, a prišla je SLABA NOVICA, da...

Jurij Kodrun
Etien Velikonja je sezono 2019/20 začel pri Gorici. Da bi jo tudi končal? Nemogoče!

Potem ko je Miran Burgić, športni direktor Gorice, obelodanil, da bodo Novogoričani za dodatne kvalifikacije za PLTS v obmejno mesto poskušali vrniti številne znane nekdanje člane tega kluba, je med navijači završalo. Še toliko bolj, ko je tudi Tim Matavž priznal, da bi se z veseljem vrnil, pa čeprav za dve oziroma eno tekmo. Če bi bilo le izvedljivo... Ob tem so se mnogi začeli spraševati, kdo vse bi se še lahko vrnil. Morda tudi Etien Velikonja?! Nekdanji napadalec Maribora in Olimpije bi bil zagotovo več kot dobrodošel v stari jati, toda zdi se, da se takšen scenarij ne bo uresničil.

Enaintridesetletni Velikonja je trenutno član nizozemskega kluba NEC Nijmegen, s katerim je lani podpisal enoletno pogodbo. Glede na to informacijo bi torej lahko imel v kratkem proste roke, toda … Toda pogodba je bila avtomatično podaljšana še za eno leto. Razlog za to se skriva v dovolj visokem številu odigranih tekem za NEC. Ko je Velikonja podpisal zanj, se je z upravo dogovoril za avtomatično podaljšanje sodelovanja še za eno leto, če bo v sezoni 2019/20 odigral dovolj tekem. In očitno jih je, nedolgo tega je tiskovni predstavnik kluba potrdil, da bo Velikonja član NEC-a, za katerega je zabil dva gola na šestnajstih tekmah, tudi v prihodnjem tekmovalnem letu.

Dodajmo, da je Velikonja za Gorico odigral 146 tekem, na katerih se je med strelce vpisal 56-krat. Po slovesu od Nove Gorice nikjer drugje ni presegel omenjenega števila doseženih zadetkov. Nekaj golov je dejansko zabil tudi v 2. SNL, v kateri je začel aktualno sezono, a se še pred koncem poletja preselil na Nizozemsko.

etien velikonja gorica jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike