stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 16.05.2020 12:55:35

Nemci z NORO REŠITVIJO za prazne tribune! Ni vzdušja? BREZ SKRBI! Z enim GUMBOM do...

Reuters
Danes se vrača bundesliga.

Nemški nogometni navdušenci bodo lahko vseeno uživali v vzdušju polnih tribun, poroča Hrvaška tiskovna agencija (Hina). Navijači, ki bodo zaradi zaprtih stadionov tekme nemške bundeslige spremljali na televizijskih ekranih, bodo namreč imeli možnost preklapljati med mednarodnim tonom in posnetim vzdušjem s tekem prve in druge bundeslige.

Po navedbah Reutersa bo namreč televizijska mreža Sky, ki skrbi za prenose prve in druge nemške bundeslige, navijačem ponudila možnost izbire vzdušja.

Pri Skyju so posneli navijanje vseh klubov v prvi in drugi bundesligi ter odzive na vse mogoče sodniške odločitve ter slavje ob zadetkih. Vse skupaj bodo kot tolažbo za spremljanje nogometa v domačih dnevnih sobah ponudili pristašem klubov v obeh tekmovanjih.



Če se za to navijači ne bodo odločili, bodo slišali zgolj tisto, kar se dogaja na igrišču v interakcijah med igralci, trenerji in sodniki.

O uspešnosti projekta bodo presodili po današnjem nadaljevanju tekmovanja, ki se bo začelo s porurskim derbijem med Borussio iz Dortmunda in Schalkejem kot vrhuncem prvega kroga po dveh mesecih.

V prvi bundesligi ima sicer Bayern na vrhu lestvice štiri točke prednosti pred Dortmundom in pet pred Leipzigom, za katerega igra slovenski nogometaš Kevin Kampl. Bayern bo v nedeljo gostoval pri Unionu iz Berlina, Leipzig pa bo danes gostil ekipo Freiburga.

Članki iz rubrike