turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

kucan jankovic bobo Reporter.si

Rdeče zvezde, partizanski pevski zbor, Kučan, ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

Helena Blagne Odkrito.si

Helena Blagne - Skriva ljubimca?

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

nu
nu
3 16.05.2020 12:02:33

Bo Maribor spet ’KRADEL’ nogometaše - OLIMPIJI?!? Odmevno PRIZNANJE, kako bodo naredili vse, da...

M24.si
Bo Maribor nove okrepitve našel tudi v Ljubljani, in to kar pri Olimpiji?

Zlatko Zahović je v svojih trinajstih letih vodenja Maribora v člansko in tudi mladinsko ekipo slednjega pripeljal številne nogometaše Olimpije. Nekateri so v Ljudskem vrtu postali skorajda idoli. Ikone. Legende. Toda nedolgo tega so Viole priznale, da jim novačenje nogometašev iz prestolnice Slovenije ni preveč po godu. Zmotilo jih je celo, da je bil za zadnjega vijoličnega bojevnika Maribora izbran Rok Kronaveter, ki ga je čast doletela po šele pol leta v štajerskem glavnem mestu. Kje je igral prej, pa ni treba poudarjati.

Kakšna bo praksa Maribora zdaj, ko je športni direktor Oliver Bogatinov? Bo Maribor spet pogledoval tudi proti Ljubljani in Olimpiji? Očitno ni nemogoče. "To so kontroverzne odločitve, ki vedno dvignejo ogromno prahu. Glavni, športni namen je premagati Olimpijo. Dokler je ta glavni konkurent Mariboru, bomo uporabili vsa dovoljena sredstva, da bomo na igrišču boljši. Seveda je treba spoštovati in upoštevati tudi navijaške poglede, a mislim, da naši navijači to razumejo; če tega ne bi razumeli, za vijol'čnega bojevnika verjetno ne bi izbrali Roka Kronavetra. Sam želim spoštovati tudi voljo navijačev," je v velikem intervjuju za EkipoSN, ki je v celoti na voljo v tiskani izdaji časnika in tudi na Trafika24.si, dejal Bogatinov.

CELOTEN INTERVJU Z OLIVERJEM BOGATINOVIM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike