Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
13.05.2020 08:50:43
Deli članek:

Koprčani MISLIJO RESNO: Takšen je PEKLENSKI NAČRT za ZVENEČE OKREPITVE! Želja tudi REPREZENTANT

Aleš Cipot

Na Bonifiki so se že lotili prvoligaškega projekta.

Koprčani so po treh letih spet postali člani elite, kar so znali proslaviti na pravšnji način, vendar se pri tem nočejo ustaviti. V prvi ligi ne nameravajo zgolj životariti in na Bonifiki že razmišljajo o okrepitvah.

"V vsaki liniji potrebujemo enega novega igralca, načrtujemo vsaj tri okrepitve. Zanima nas kakovost, vsi morajo biti dodana vrednost, hkrati bi radi okrepili še koprski pridih. In zdaj ni več skrivnost, da so na vrhu seznama želja trije naši nekdanji člani," pravi predsednik Ante Guberac.
Kakopak smo želeli izvedeti njihova imena, v nasprotju s pričakovanji jih je bil prvi mož kanarčkov pripravljen razkriti. "Želimo si, da se vrnejo Domen Črnigoj, Matej Palčič in Maks Barišić. To so prvi trije, s katerimi se bomo poskušali dogovoriti za vnovično sodelovanje. Vem, da ne bo lahko, ampak želja je tako velika, da verjamem, da bi bili lahko uspešni."
Znano je, da je Domen Črnigoj pred izhodnimi vrati Lugana, Matej Palčič si služi kruh v moldavskem Sheriffu iz Tiraspola, Maks Barišić je član Catanie, največje presenečenje gotovo predstavlja ponovna snubitev aktualnega izbranca selektorja Matjaža Keka. "Zavedamo se, kakšna je njegova cena na tržišču, ampak Domen je naš fant. Storili bomo vse, da bi ga privabili k projektu, čeprav se zavedamo, da bi najraje še naprej igral v tujini. Zato bi to možnost tudi v primeru podpisa pogodbe pustili odprto, a vsekakor bi radi, da se nam pridruži. Mislim, da bi bil Koper spet lahko pravšnja odskočna deska za njegov ponovni vzpon, ki si ga zaradi svoje odličnosti nedvomno zasluži," je pojasnil predsednik novega (starega) prvoligaša. 

CELOTEN POGOVOR Z ANTEJEM GUBERCEM, V KATEREM JE PRVI MOŽ KOPRA RAZKRIL ŠE MARSIKAJ ZANIMIVEGA, SI LAHKO PREVERETE V SREDIMI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.