požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 13.05.2020 08:15:48

Tudi Andraž ŠPORAR se VRAČA! Slovenski napadalec in druščina so dobili ZELENO LUČ, prvenstvo se nadaljuje ...

Profimedia
Portugalska nogometna zveza je v torek zvečer sporočila, da bodo njihova igrišča ponovno zaživela 4. junija. Po izbruhu epidemije novega koronavirusa je bila elitna portugalska nogometna liga, kjer barve Sportinga iz Lizbone zastopa tudi slovenski reprezentant Andraž Šporar, prekinjena 12. marca, do konca pa je še deset krogov.

"V tem času bomo izbrane nogometne stadione temeljito pregledali, strokovnjaki pa bodo odločili ali ustrezajo vsem zdravniškim in varnostnim standardom. V tem primeru se bodo tekme 25. kroga elitne lige nadaljevale 4. junija," so zapisali na portugalski nogometni zvezi.

Vsi nogometaši bodo morali dvakrat na teden opraviti testiranje na novi koronavirus, tekme pa bodo potekale le na izbranih stadionih in brez pristnosti gledalcev.


Le dan pred sporočilom portugalske zveze so iz lizbonske Benfice sporočili, da se je z novim koronavirusom okužil David Tavares. 21-letni igralec sredine igrišča ni stalni član prvega moštva in je že v samoizolaciji, skupno pa so v elitni portugalski nogometni ligi doslej zabeležili osem pozitivnih primerov.

Poleg Tavaresa so bili pozitivni še po trije nogometaši moštva Vitoria de Guimaraes in Famalicao ter eden nogometaš Moreirenseja.

Deset krogov pred koncem portugalskega prvenstva je v vodstvu Porto, ki ima dve točki več od Benfice. Šporarjev Sporting je na četrtem mestu, za vodilnim Portom pa zaostaja 18 točk.

Članki iz rubrike