Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2020 07:19:49
Deli članek:

Milan MANDARIĆ si želi nadaljevati prvenstvo: Ne želimo si poslušati OČITKOV, prav tako ne želimo, da bi IZKORISTILI ...

m24

Milan Mandarić je vesel, da so se nogometaši Olimpije vrnili na trening, hkrati pa poudarja, da ga zanima zgolj in samo naslov prvakov, priigran na zelenicah. Da bi ga zmaji dobili za zeleno mizo, za Mandarića ne pride v poštev.

Ob vrnitvi nogometašev na treninge se je oglasil tudi predsednik Olimpije Milan Mandarić, ki je poudaril, da si zelo želi nadaljevanja prvenstva. "V nogometnem klubu Olimpija Ljubljana si resnično želimo čimprejšnjega nadaljevanja prvenstva. Veselimo se novih tekem in novih zmag, pri čemer trdno verjamemo, da se prave športne zmage lahko dosežejo samo na igrišču. Nikakor si ne želimo poslušati očitkov, da smo do krone prišli s posredovanjem tega ali onega, po naključju in izven igrišč. Ne želimo si niti tega, da bi kdorkoli izkoristil sedanje razmere in skušal izsiliti spremembe, ki bi komurkoli zagotovile privilegiran položaj. Zmaji smo na zelenici bili suvereni največji del letošnje sezone, tudi prekinitev smo dočakali na vrhu z lepo prednostjo petih točk in tako znova pokazali, da zmoremo igrati šampionski nogomet, ki ga spremljata adrenalin ter privlačna igra. Zato sem trdno prepričan, da bo Olimpija tudi v nadaljevanju prvenstva suvereno ubranila svoj položaj na vrhu razpredelnice. To je ne nazadnje ključnega pomena tudi za uresničitev naših načrtov na domačem prizorišču in v Evropi. Prav tako je pravi razlog, zakaj se veselimo nadaljevanja prvenstva. Prihajajoče tekme so namreč najboljša priprava in preizkušnja za evropska tekmovanja. Suverenost in prepričljiva igra na domačem igrišču sta pogoj za uspehe v evropskih tekmovanjih, brez katerih nogomet ne bi imel pravega žara. Da bi to dosegli moramo, opraviti veliko trdega in napornega dela. Pri tem pričakujem, da ga bomo vsi opravili odgovorno in po najboljših močeh. Ničesar ne smemo prepuščati naključju in hkrati ne smemo upati zgolj na srečne okoliščine," je v sporočilu za klubsko spletno stran povedal Mandarić.