Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
13.05.2020 07:48:39
Deli članek:

BUM! Se ZLATKO ZAHOVIĆ vrača v SLOVENSKI NOGOMET?! To je načrt, ki bi pretresel celotno DRŽAVO!

Jurij Kodrun

Po uvrstitvi v prvo ligo so se v Kopru lotili velikega projekta.

V kuloarjih je mogoče slišati namigovanja, da bi se utegnil predsednik Kopra po vrnitvi med elito lotiti prav posebnega projekta. Ali če hočete, podviga, da bi k sodelovanju – v kakršnikoli obliki – poskušal privabiti Zlatka Zahovića. Ni skrivnost, da sta že nekaj časa v odličnih odnosih, navsezadnje se je najboljši strelec izbrane vrste že odzval vabilu Koprčanov in bil njihov gost na derbiju z Izolo v tretji ligi.

Grega Wernig

"Zlatko je kralj slovenskega nogometa. Rad bi videl nekoga, ki ne bi rad sodeloval z njim. Tak nima pojma, kaj je nogometse je odzval Ante Guberac, ampak želeli smo bolj konkreten odgovor. »Veste, da ga nadvse spoštujem, vendar ga nisem klical, o takšni možnosti se nisva pogovarjala. Brez njega Maribor nikoli ne bi bil to, kar je postal. Naredil ga je. To je njegov otrok in gotovo mu ni vseeno, da se je po skoraj 13 letih poslovil. Pustimo času čas. Predvidevam, da v tem trenutku potrebuje predvsem počitek in čas za razmislek, kako in kaj naprej. To so težke odločitve. Mislim, da ni pravi trenutek, da bi mu zdaj karkoli ponujal, a če bo dolgo prost, bo prišlo na vrsto tudi tovrstno razmišljanje. Potem se bova dobila na kakšni kavi," je med drugim povedal koprski šef.

CELOTEN POGOVOR O ZLATKU ZAHOVIĆU, ZVEZDNIŠKIH OKREPITVAH KOPRA IN ŠE  ČEM SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.