Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.05.2020 08:59:45
Deli članek:

ZVEZDNIK slovenske lige dvignil v nebo – MAMIĆA! Njegove besede ODMEVAJO, številni mu 'GROZIJO', da ...

alesfevzer.com

Senijad Ibričić je na Hrvaškem dvignil veliko prahu z besedami o Zdravku Mamiću.

Zdravko Mamić  junak ali prevarant? Mnenja so seveda deljena. Številni ga dvigujejo v nebo, številni ga kritizirajo in označujejo za rakavo rano nogometa na Hrvaškem. Da o tem, kako je na begu pred hrvaško roko pravice, niti ne govorimo. In prav zato je Senijad Ibričić, zvezdnik Domžal in celotne slovenske lige, pri južnih sosedih dvignil ogromno prahu z besedami, ki jih lahko razumemo zgolj in samo kot pohvalo na Mamićev račun.

"V tem trenutku z njim nimam nobenih stikov," je v podkastu Opsajd uvodoma dejal nogometaš iz Bosne in Hercegovine, ki je na Hrvaškem igral za Hajduk iz Splita, torej velikega tekmeca Mamićevega Dinama, in nadaljeval: "Preden sem odšel v Hajduk, me je klical tudi Mamić in rekel, da se morava pozdraviti, ko se bova srečala. Ko sem nato odšel iz Splita, me je zagotovo klical vsaj dvakrat, trikrat, toda rekel sem, da ni denarja, s katerim bi me prepričal, saj nočem uničiti vsega tistega, kar sem ustvaril v Splitu. Spoštujem Hajduk in obožujem vse v Dalmaciji. No, spoštujem pa tudi Dinamo kot klub. Ampak za vse, kar je Mamić naredil, pa ga imate lahko radi ali tudi ne, kar je naredil za hrvaški nogomet, bi morali le sneti kapo pred njim. Ko bi bilo le več Mamićev na celotnem Balkanu!"

Ibričićeve besede so pričakovano razhudile predvsem navijače Hajduka, ki so mu v komentarjih na svetovnem spletu odgovorili s številnimi vse prej kot prijetnimi besedami. Na spletni strani Index je eden od bralcev tako zapisal: "Ibro, Ibro! Po tej izjavi ti bo Torcida spustila zapornico. Še na morje ne boš več mogel. Preostane ti samo Medžugorje."