Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ue
ue
13 05.05.2020 17:40:24

Kdo koga tu ZAJEB**A? Ne delajte se NORCA IZ NAS! Nekdanjemu reprezentantu dokončno PREKIPELO!

Drago Wernig - TAKA
Ravnanje vlade ga je močno razjezilo.

Nekdanji reprezentant Marinko Galič je pošteno besen. Razlog sta dva sklopa načrtov za sproščanje športa, ustavljenega od sredine marca zaradi pandemije novega koronavirusa, ki jih je pripravila vlada. V njih namreč še vedno ni dovoljena skupinska vadba nogometa. In Galič meni, da je to nepravično. Spodaj objavljamo njegov zapis na družbenem omrežju. Takole je zapisal:


Zdaj pa res moram nekaj napisat, saj imam občutek, da se nekdo konkretno dela norca iz nas in športa.
Podjetja z 200 in več delavci že veš čas obratujejo, trgovine prav tako, vse ostalo pa so onemogočili z ukrepi, ki jih zdaj NERAZUMNO sproščajo. Cerkev so popolnoma osvobodili prepovedi obratovanja, čeprav se bo tam trla množica ljudi od otrok pa do starostnikov, sprostili so veletrgovine, kot so Bauhaus ipd., kjer je prav tako množica obiskovalcev in ne bo ziher 1.5m razdalje, ker je to nemogoče kontrolirat, sprostili so gostinske terase, kjer pa so zahteve tragikomične in še in še. Kaj pa šport? To bodo pustili čisto za konec? Zakaj? Najbrž zato, ker nihče od tistih, ki določajo te sprostitve in zahteve, niso nikoli resnično športali (vožnje sobnega kolesa pred tv in sedenja v parlamentu ne štejem pod šport) in se zdaj počutijo zelo pomembne, da se lahko z nami poigravajo, kot jim je volja. Kdo lahko koga ogrozi, če pride otrok že od doma oblečen za trening ali tekmo in s trenerji oddela svoje? Zakaj bodo lahko otroci prve triade šli v šolo, ne smejo pa na treninge? Kdo koga tu zajeb**a??


Zdaj vas pa res v imenu vseh trenerjev, ne le nogometnih, prosim, NE DELAJTE SE NORCA Z NAMI!! Da si ne boste zabili avtogola.

p.s.: če preimenujem svojo nogometno šolo v Cerkvena nogometna šola Galić, bom potem lahko opravljal svoje poslanstvo?

Članki iz rubrike