Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.05.2020 17:44:25
Deli članek:

ODZIV MARIBORA: Da smo se zanimali za Matka Obradovića? Zagotavljam, da kot športni direktor ...

Grega Wernig

Pri Mariboru so se odzvali na domnevno zanimanje za Matka Obradovića.

Vijoličasti so se odzvali na domnevno zanimanje za Matka Obradovića. Njihov odziv objavljamo v celoti in brez kakršnihkoli popravkov:

"Razumljivo je, da ne moremo komentirati vsakega medijskega zapisa, vendar v primerih, kot sta se zgodila v prejšnjih dneh, ko je načeta integriteta NK Maribor, moramo zaščititi klub. V današnji in včerajšnji izdaji EkipeSN je bilo zapisanih kar nekaj neresnic, ki škodijo ugledu kluba in zahtevajo odziv. Žal z nepriljubljenim ukrepom, z zanikanjem posredovanih informacij. 

Zagotavljam, da kot športni direktor ali kdorkoli v mojem imenu, nisem izkazal zanimanja, imel stikov, še manj pa poslal kakršnokoli ponudbo Matku Obradoviću ali vodstvu NŠ Mura z namenom začetka pogajanj z vratarjem. 

Iz tega je razvidno, da Maribora tudi nihče ni mogel zavrniti. Športni direktor prvoligaša iz Murske Sobote je ta stik že zanikal, pričakujem pa še, da bodo to storili tudi tisti, ki so na nepravi in do nas nekorekten način iskali svojo pozornost na račun NK Maribor

Naši navijači si zaslužijo verodostojne informacije in transparentnost pri delovanju. Zato bomo kot vedno uradna stališča najprej posredovali na lastnih klubskih kanalih. Ker se vsi skupaj v klubu dobro zavedamo, da vsaka takšna neresnična informacija lahko razdvoji naše navijače ali poraja dvome, se moram v tem primeru odzvati in posredovati pravo ter edino plat zgodbe."