Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 28.02.2020 14:39:56

Zakaj je dobil pogodbo?! SLABA NOVICA za novinca pri Olimpiji: Trener priznal, da ga NE POTREBUJE!

Jurij Kodrun
Kakšen status ima novinec pri Olimpiji Marko Perković?

Tik pred začetkom drugega dela sezone v Sloveniji je novi član Olimpije postal tudi Marko Perković. Gre za obrambnega nogometaša, ki je v Sloveniji že igral, in sicer tudi za Radomlje in Krško v 1. SNL. V prvem delu aktualne sezone je nosil dres drugoligaša iz Brežice, potem je podpisal pogodbo z Olimpijo, čeprav slednja tega še vedno ni uradno potrdila. Je pa to zato storila Nogometna zveza Slovenije, podatki slednje pričajo, da ima Perković podpisano pogodbo, ki bo predvidoma v veljavi do konca naslednje sezone.


Ob tem se sicer poraja vprašanje, zakaj je Olimpija sploh pripeljala 28-letnika, potem ko je trener Safet Hadžić priznal, da Perkovićevi obeti za igranje v Ljubljani niso ravno bleščeči.

"Kar zadeva obrambo, je dejstvo, da se vrača še Macky Bagnack, kar pomeni, da v tem delu ekipe res vlada precejšnja konkurenca. Mislim, da imam na Perkovićevi poziciji še najmanj problemov. Tako da ... Marko trenira z nami. Bomo pa videli, kako in kaj bo v prihodnje. Moram ga videti tudi na kakšni tekmi," je poudaril prvi mož zeleno-belih iz Ljubljane. Toda ne gre pričakovati, da bo Perković zaigral na tekmovalni tekmi. "Prej na kakšni prijateljski v reprezentančnem premoru. To je to," je še dodal Hadžić, ki Perkovića torej ta hip sploh ne potrebuje.

Članki iz rubrike