Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 28.02.2020 12:55:37

Zaradi KORONAVIRUSA odpovedan EURO 2020?! To so zaskrbljujoče besede iz vodstva UEFE!

Profimedia
Strah pred množičnim izbruhom koronavirusa je vedno večji.

Države povsod po svetu se v zadnjih dneh mrzlično pripravljajo na morebitno epidemijo koronavirusa in pričakujejo porast števila primerov okužb. Tam, kjer so že odkrili primere okužbe z virusom, so ukrepi še bolj drastični in že vplivajo na vsakdanje življenje ljudi, da o javnih prireditvah ne govorimo.


Temu primerno so okrnili tudi številne športne prireditve, odpovedali številna tekmovanja in tekme. V Italiji je prisilno mirovalo odbojkarsko prvenstvo, ta konec tedna bo derbi med Interjem in Juventusom odigran pred praznimi tribunami, prekinili so kolesarsko dirko po ZAE, tudi Koper Primorska bo tekmo s Cibono odigrala brez gledalcev ...

Iz dneva v dan pa je večja skrb glede prihajajočega evropskega prvenstva v nogometu, ki bo odigran v 12 različnih mestih po Evropi. Bi lahko ostali brez enega od največjih športnih dogodkov v letošnjem letu? Za italijansko televizijo RAI je spregovoril najtesnejši sodelavec Aleksandra Čeferina Michele Uva, ki opravlja funkcijo podpredsednika Uefe. "Trenutno smo v fazi čakanja. Podrobno spremljamo vsako državo posebej, nogomet se mora ravnati po pravilih in navodilih vsake od teh držav," je povedal Uva in dodal, da bodo, če se bo stanje drastično poslabšalo in bo izbruhnila epidemija, razmišljali tudi o tem, da bodo prvenstvo odpovedali!

Članki iz rubrike