Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 28.02.2020 11:11:31

Ključni člen Olimpije UDARIL BREZ MILOSTI! To je KATASTROFA! Da so krive PLAČE?! Povem vam, da ...

Martin Metelko
Tomislav Tomić ni iskal opravičil.

Olimpija si celi rane po bolečem porazu na domači tekmi s Triglavom. Kranjčani so v Ljubljani povsem zasluženo slavili z 2:0, da je bilo njihovo slavje zasluženo, se strinja tudi Tomislav Tomić. Vezist iz Bosne in Hercegovine je bil po tekmi z Gorenjci brez dlake na jeziku.


"Kaj naj sploh povem … Doma izgubiti s Triglavom je preprosto katastrofa. Res je, da vsak igra nogomet in da je vsaka tekma na nek način težka, toda mi nimamo opravičila. V tekmo smo šli preslabo, bili smo premalo zbrani. Na koncu se je zgodilo, kar se je. V glavah nismo bili pravi. Vsi. Vseh 11 je bilo katastrofalnih. Niti enega ni možno pozitivno izpostaviti. Da je nekaj igral, nekaj pokazal. Ko imajo slab dan trije, še nekako gre. Ko pa je takih enajst … Vsi smo bili katastrofalni. Jaz sem prvi, ki priznam, se sem bil katastrofalen. Res smo imeli slab dan. O tem smo se igralci tudi pogovorili med sabo. Kar najhitreje moramo pozabiti na vse skupaj in že v naslednjem krogu začeti s pozitivno serijo rezultatov," je razpredal občasni reprezentant Bosne in Hercegovine.

Tomić je nato odgovoril tudi na vprašanje, ali je na nogometaše negativno vplivalo dejstvo, da plače spet zamujajo: "Da zamujajo plače … Odvisno, kaj pomeni, da zamujajo. Zamujajo, ne vem, kakšnih 10 dni. Mogoče igralci tudi o tem razmišljajo. Ampak to ne bi smel biti problem. Ko gremo na igrišče, bi morali pozabiti na to. Lahko potrdim, da to stoodstotno ni bil razlog. Saj smo tudi v prvem delu igrali res dobro in si priigrali štiri točke prednosti. Verjamem, da zamujanje plač ni problem."

Članki iz rubrike