vesolje horoskop Dobra karma

Astrološka napoved za april 2020 za vseh 12 ...

Blaž Švab Svet24.si

Mladi očka Blaž Švab: Okoli mojega doma so ...

xi jinping re Reporter.si

Teorija zarote: kitajski komunisti širijo lažne ...

krizanteme, cvetličarna Svet24.si

Za vrtnarije in cvetličarne ne velja več ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Igralniškemu milijonarju mega posel z maskami

238337424 Odkrito.si

Indira v bolnišnici - Stanje se je zelo ...

jaka ana Njena.si

Ljubezen po domače: Pri Hafnerjih bodo spet ...

nu
nu
0 28.02.2020 12:48:36

Nekdanji veliki up Maribora s hudo poškodbo?! Pogled nanj je bil grozljiv, tu so prve napovedi zdravnikov!

Jurij Kodrun
Nogometaši Brava so pomlad začeli odlično; na premieri so na svojem igrišču premagali Tabor, med tednom so ostali neporaženi v knežjem mestu.

V obračunu s Celjani se je nadvse izkazal Sandi Ogrinec, ki je zaznamoval začetek drugega polčasa s sijajnim golom za ljubljansko vodstvo, toda kmalu po navdušujočem projektilu je moral predčasno z igrišča. V enem od dvobojev je stoje izbil žogo Žanu Benedičiču, ki je že sredi prvega polčasa prav tako zablestel z daljinsko vodeno raketo. Po posredovanju pred nekdanjim upom Milana se je nekdanji up Maribora zvalil na tla, njegova govorica telesa pa je razkrivala močno bolečino; zdelo se je, da gre za hudo poškodbo kolena.

Ni jih bilo malo, ki so bili prepričani, da si je strgal križno vez, toda sveže informacije so na srečo drugačne. Prve napovedi zdravnikov govorijo o tem, da naj ne bi šlo za nič hujšega, kar bi moral danes uradno potrditi še pregled z magnetno resonanco. Možnosti, da bi Sandi Ogrinec tudi v primeru želenega izvida morda zaigral že jutri proti Aluminiju, so minimalne oziroma skoraj nične, zato pa menda obstaja precejšnja verjetnost, da bo trenerju Dejanu Grabiću na voljo na naslednji preizkušnji proti Domžalam, ki bodo v sredo gostovale v Šiški. 

Značke: sandi-ogrinec, bravo

Članki iz rubrike