favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 31.10.2019 13:54:32

BUUUM! Zgodilo se je, kar se je DOLGO NAPOVEDOVALO! Menalo je dobil vpoklic v BiH, Hotić ...

Martin Metelko
Prej ali slej se je moralo zgoditi.

O tem se je govorilo že nekaj časa, zdaj se je tudi uresničilo. Odlični nogometaš Luka Menalo je dobil zelo lepo nagrado za izjemno formo, v kateri je praktično vse od začetka nove sezone v prvi slovenski nogometni ligi. Menalo, ki je s 6 goli in 5 asistencami eden izmed najzaslužnejših, da so Ljubljančani trenutno na prvem mestu na lestvici, je namreč dobil vabilo v člansko reprezentanco BiH. 

Robert Prosinečki je danes razkril seznam nogometašev, na katere bo računal na kvalifikacijskih tekmah z Italijo in Liechtensteinom. Na seznamu pa je torej tudi nogometaš Olimpije Luka Menalo, ki se bo v članski selekciji BiH pridružil dvema nogometašema Maribora, Kenanu Piriću in tudi Dinu Hotiću, ki ga je Prosinečki vnovič vpoklical v reprezentanco. 

Veliki žuti je namignil, da bi tako Menalo kot Hotić lahko priložnost za igro dobila predvsem na tekmi z Liechtensteinom. "Že razmišljamo o marcu, playoffu v ligi narodov. Na tekmi z Italijo bodo igrali tisti igralci, o katerih razmišljamo za playoff, medtem ko bi na tekmi z Liechtensteinom priložnost lahko dobili tisti igralci, ki so do zdaj manj igrali," je dejal Prosinečki, ki bo z BiH uvrstitev na Euro lovil preko zaključnega turnirja lige narodov, kajti v kvalifikacijah je v praktično izgubljenem položaju. 

Članki iz rubrike