fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

zabava, bar, klub, alkohol, žur, ženske, Svet24.si

V tem baru ženske z več kilogrami dobijo več ...

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

nu
nu
10 31.10.2019 12:32:05

Nemanja Mitrović, NOVI VODJA VIJOLIČASTIH: Tega si več ne smemo dovoliti, MI SMO MARIBOR!

Grega Wernig
Nemanja Mitrović že postaja vodja Maribora.

Nekdanji kapetan Olimpije Nemanja Mitrović je s prihodom v Ljudski vrt dvignil ogromno prahu. A od prvega dne, odkar je oblekel vijoličasti dres, dokazuje, da je zares prava okrepitev in da je imel Zlatko Zahović srečno roko, ko se je odločil, da ga pripelje v štajersko prestolnico. 

Pred tekmo z Bravom je Nemanja Mitrović, ki postaja pravi vodja petnajstkratnih slovenskih državnih prvakov, stopil pred medije in odločno poudaril, da si ne on ne njegovi soigralci ne smejo dovoliti stvari, ki so jih počeli na tekmi v Sežani. Ali še prej v Kopru, ko so izpadli v pokalnem tekmovanju ... 

"Tabor oziroma Koper … To se ne sme več dogajati. Izpadli smo iz pokala, izgubili z 1:4 v Sežani. Zdaj proti Bravu bo podoben test. Ozek teren, vemo, da vzdušje, ambient ni najboljši. Ampak mi smo profesionalci, oddelati tako, kot je treba. Razmišljati pozitivno, o zmagi in o naslednjih tekmah," je dejal Mitrović, ki ni želel 'prodajati floskul' in krivca za poraz v Sežani iskati v 'slabem dnevu'. 

"Na Primorskem nam v zadnjem času ni šlo dobro. Proti Kopru so bile za naš poraz krive prekinitve. Proti Sežani enostavno nismo bili pravi. Ne bom rekel, da je bil takšen dan. Ne sme se nam to dogajati. Pristop ni bil pravi z naše strani. Najprej od mene, pa tudi od vseh drugih igralcev. Takšne tekme se nam ne smejo več dogajati. Mi smo Maribor, želimo biti na vrhu in to se nam res ne sme dogajati!" 

Članki iz rubrike