nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
10 31.10.2019 12:32:05

Nemanja Mitrović, NOVI VODJA VIJOLIČASTIH: Tega si več ne smemo dovoliti, MI SMO MARIBOR!

Grega Wernig
Nemanja Mitrović že postaja vodja Maribora.

Nekdanji kapetan Olimpije Nemanja Mitrović je s prihodom v Ljudski vrt dvignil ogromno prahu. A od prvega dne, odkar je oblekel vijoličasti dres, dokazuje, da je zares prava okrepitev in da je imel Zlatko Zahović srečno roko, ko se je odločil, da ga pripelje v štajersko prestolnico. 

Pred tekmo z Bravom je Nemanja Mitrović, ki postaja pravi vodja petnajstkratnih slovenskih državnih prvakov, stopil pred medije in odločno poudaril, da si ne on ne njegovi soigralci ne smejo dovoliti stvari, ki so jih počeli na tekmi v Sežani. Ali še prej v Kopru, ko so izpadli v pokalnem tekmovanju ... 

"Tabor oziroma Koper … To se ne sme več dogajati. Izpadli smo iz pokala, izgubili z 1:4 v Sežani. Zdaj proti Bravu bo podoben test. Ozek teren, vemo, da vzdušje, ambient ni najboljši. Ampak mi smo profesionalci, oddelati tako, kot je treba. Razmišljati pozitivno, o zmagi in o naslednjih tekmah," je dejal Mitrović, ki ni želel 'prodajati floskul' in krivca za poraz v Sežani iskati v 'slabem dnevu'. 

"Na Primorskem nam v zadnjem času ni šlo dobro. Proti Kopru so bile za naš poraz krive prekinitve. Proti Sežani enostavno nismo bili pravi. Ne bom rekel, da je bil takšen dan. Ne sme se nam to dogajati. Pristop ni bil pravi z naše strani. Najprej od mene, pa tudi od vseh drugih igralcev. Takšne tekme se nam ne smejo več dogajati. Mi smo Maribor, želimo biti na vrhu in to se nam res ne sme dogajati!" 

Članki iz rubrike