Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Nika Zorjan Revija Stop

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
10 31.10.2019 12:32:05

Nemanja Mitrović, NOVI VODJA VIJOLIČASTIH: Tega si več ne smemo dovoliti, MI SMO MARIBOR!

Grega Wernig
Nemanja Mitrović že postaja vodja Maribora.

Nekdanji kapetan Olimpije Nemanja Mitrović je s prihodom v Ljudski vrt dvignil ogromno prahu. A od prvega dne, odkar je oblekel vijoličasti dres, dokazuje, da je zares prava okrepitev in da je imel Zlatko Zahović srečno roko, ko se je odločil, da ga pripelje v štajersko prestolnico. 

Pred tekmo z Bravom je Nemanja Mitrović, ki postaja pravi vodja petnajstkratnih slovenskih državnih prvakov, stopil pred medije in odločno poudaril, da si ne on ne njegovi soigralci ne smejo dovoliti stvari, ki so jih počeli na tekmi v Sežani. Ali še prej v Kopru, ko so izpadli v pokalnem tekmovanju ... 

"Tabor oziroma Koper … To se ne sme več dogajati. Izpadli smo iz pokala, izgubili z 1:4 v Sežani. Zdaj proti Bravu bo podoben test. Ozek teren, vemo, da vzdušje, ambient ni najboljši. Ampak mi smo profesionalci, oddelati tako, kot je treba. Razmišljati pozitivno, o zmagi in o naslednjih tekmah," je dejal Mitrović, ki ni želel 'prodajati floskul' in krivca za poraz v Sežani iskati v 'slabem dnevu'. 

"Na Primorskem nam v zadnjem času ni šlo dobro. Proti Kopru so bile za naš poraz krive prekinitve. Proti Sežani enostavno nismo bili pravi. Ne bom rekel, da je bil takšen dan. Ne sme se nam to dogajati. Pristop ni bil pravi z naše strani. Najprej od mene, pa tudi od vseh drugih igralcev. Takšne tekme se nam ne smejo več dogajati. Mi smo Maribor, želimo biti na vrhu in to se nam res ne sme dogajati!" 

Članki iz rubrike