janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

ku
ku
6 31.10.2019 10:27:26

Luka Dončić posredni KRIVEC ob ŠOKANTNEM NAPADU na legendarnega Vladeta Divca! (foto)

Profimedia
Uh, kakšnega napada je bil deležen Vlade Divac.

Sacramento Kingsi so tudi v novo sezono krenili naravnost katastrofalno. Čeprav so bili prepričani, da se bodo lahko v tej sezoni v izjemno zahtevni konkurenci na Zahodu borili celo za uvrstitev v končnico, se zdi, da bodo Kralji tudi letos ostali daleč daleč zadaj. 

Kot je ugotovil športni novinar Kevin O'Connor, imajo Kingsi za seboj najslabši start v sezono po letu 1990! Čeprav so bili v zadnjih sezonah katastrofalni, so v tej še toliko slabši. Na prvih petih tekmah so petkrat izgubili in v tem času doživeli nekaj rezultatskih katastrof. 

O'Connor je svoje ugotovitve zapisal na družabnem omrežju twitter, kjer se je vsul plaz kritik na glavnega trenerja Luka Waltona, kar ameriškemu novinarju ni bilo všeč. Zato se je odločil, da bo zapisal, kdo je po njegovem mnenju krivec za katastrofo Sacramenta. Krivca je našel v Vladetu Divcu, v vse skupaj pa je vpletel tudi - Luko Dončića. O'Connorjeve besede so šokantno ostre. 

"Vidim, da veliko navijačev Kingsov krivi Luka Waltona v odgovoru na to (najslabši start sezone Sacramenta po letu 1990 op. p.). A kdo je sestavil te Kingse? Kdo je na naboru izbral Bagleyja pred Dončićem? Kdo je na naboru izbral Papagiannisa? Kdo je dal izbor prve runde v zameno za Stauskasa? Kdo je dal Barnesu pogodbo v višini 20 milijonov dolarjev na leto? Kdo je dal Dedmonu, Arizi in Josephu skupaj 37 milijonov dolarjev? Vlade Divac." 

o\'connor twit
In čeprav gre za resnično ostre besede, namenjene legendarnemu košarkarju, je treba poudariti, da ima ameriški novinar kar prav. Izbrati Bagleyja pred Dončićem je bila neumnost brez primere. A na žalost legendarnega Divca, je bila to le ena izmed številnih neumnosti, ki si jih je privoščil v zadnjih letih ... 

Članki iz rubrike