nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

rb
rb
0 31.10.2019 13:11:06

NEVERJETNO! Tega, kar je SENIJAD IBRIČIĆ naredil v FAZANERIJI, ni pričakoval NIHČE …

Aleš Cipot(Fotolens
Dramo v Murski Soboti je zaznamoval (tudi) nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine.

Četrtfinalni pokalni obračun med Muro in Domžalami je upravičil naziv finale pred finalom. O tem ni niti najmanjšega dvoma. Že prvi dvoboj ob Kamniški Bistrici je bil nadvse razburljiv, ovratni v Fazaneriji je postregel s srhljivko, o kateri se bo na ravnici še dolgo govorilo.

Črno-beli so bili v izgubljenem položaju, a so se po zaostanku z 1:2 čudežno izvlekli. Obetavni Kai Cipot je v zadnji minuti rednega dela zadel za 3:2 in murašem zagotovil podaljšek, v katerem sta mreži ostali nedotaknjeni, zato so o potniku v finale odločali streli z bele točke. Pri Prekmurcih so bili uspešni vsi, za Domžalčane je bil usoden prvi strel. Senijad Ibričić je meril v levi spodnji kot, Dean Šafarić pa je izjemno posredoval in pozneje se je izkazalo, da je bil to odločilni trenutek drame.

Hrvaški vratar je poskrbel za evforijo na tribunah, a prav tako je poskrbel za nekaj, kar se vse od takrat, ko si je Senijad Ibričić nadel domžalski dres, še ni zgodilo. Zvezdniku iz BiH se je prvič pripetilo, da ni izkoristil najstrožje kazni, do sredinega večera jih je na uradnih preizkušnjah izvedel 18. Po uradnih podatkih jih je realiziral 17 in bil enkrat neuspešen, toda pozor; pri slednjem gre za ’penal’ iz prejšnjega prvenstva, ki je buril duhove. Najbrž se spomnite, da je Senijad Ibričić na tekmi proti Celju žogo le kratko podaljšal oziroma jo podal Shamarju Nicholsonu, ki je nato z lahkoto zadel v polno. Vratar torej niti ni imel priložnosti, da bi morda lahko ubranil strel domžalskemu kapetanu, Dean Šafarić se je vpisal v zgodovino kot prvi, ki mu je to uspelo, odkar je izkušeni vezist obarvan rumeno.

Članki iz rubrike