opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. novembra

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

14-tele-kozadisiljubezen-44-53 Dobra karma

Resnica je, da si celo največji samotarji želijo...

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

rb
rb
0 31.10.2019 13:11:06

NEVERJETNO! Tega, kar je SENIJAD IBRIČIĆ naredil v FAZANERIJI, ni pričakoval NIHČE …

Aleš Cipot(Fotolens
Dramo v Murski Soboti je zaznamoval (tudi) nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine.

Četrtfinalni pokalni obračun med Muro in Domžalami je upravičil naziv finale pred finalom. O tem ni niti najmanjšega dvoma. Že prvi dvoboj ob Kamniški Bistrici je bil nadvse razburljiv, ovratni v Fazaneriji je postregel s srhljivko, o kateri se bo na ravnici še dolgo govorilo.

Črno-beli so bili v izgubljenem položaju, a so se po zaostanku z 1:2 čudežno izvlekli. Obetavni Kai Cipot je v zadnji minuti rednega dela zadel za 3:2 in murašem zagotovil podaljšek, v katerem sta mreži ostali nedotaknjeni, zato so o potniku v finale odločali streli z bele točke. Pri Prekmurcih so bili uspešni vsi, za Domžalčane je bil usoden prvi strel. Senijad Ibričić je meril v levi spodnji kot, Dean Šafarić pa je izjemno posredoval in pozneje se je izkazalo, da je bil to odločilni trenutek drame.

Hrvaški vratar je poskrbel za evforijo na tribunah, a prav tako je poskrbel za nekaj, kar se vse od takrat, ko si je Senijad Ibričić nadel domžalski dres, še ni zgodilo. Zvezdniku iz BiH se je prvič pripetilo, da ni izkoristil najstrožje kazni, do sredinega večera jih je na uradnih preizkušnjah izvedel 18. Po uradnih podatkih jih je realiziral 17 in bil enkrat neuspešen, toda pozor; pri slednjem gre za ’penal’ iz prejšnjega prvenstva, ki je buril duhove. Najbrž se spomnite, da je Senijad Ibričić na tekmi proti Celju žogo le kratko podaljšal oziroma jo podal Shamarju Nicholsonu, ki je nato z lahkoto zadel v polno. Vratar torej niti ni imel priložnosti, da bi morda lahko ubranil strel domžalskemu kapetanu, Dean Šafarić se je vpisal v zgodovino kot prvi, ki mu je to uspelo, odkar je izkušeni vezist obarvan rumeno.

Članki iz rubrike